Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da ödeme yok, ceza var! - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        Yeni sezonu kampa izinsiz olarak katılmayan Wesley Sneijder krizi ile açan G.Saray’da yönetimden çok konuşulacak bir hamle geldi.

        Ücretlerinde indirime gitmelerini istediği futbolcularla anlaşma sağlayamayan ve ödemeler konusunda büyük sıkıntı yaşayan Sarı- Kırmızılı yönetim, geçtiğimiz sezon görülen kartlar başta olmak üzere disiplinsiz davranışlarla ilgili ceza yönetmeliğini devreye soktu.

        Buna göre her oyuncuya yönetmeliğe aykırı hareketleri gerekçe gösterilerek yıllık ücreti oranında ağır cezalar kesildi.

        SNEİJDER’A 750 BİN EURO!

        Başta Sneijder olmak üzere Selçuk (12 sarı, 1 kırmızı), Podolski (8 sarı) gibi yıldız isimlerin de dahil olduğu bu uygulama Florya’da şok etkisi yarattı.

        Yönetimle arasında zaten soğuk rüzgarlar esen Sneijder’a geçen yıl gördüğü 11 sarı kart, izinsiz verdiği röportaj ve yeni sezon kampına katılmamasının bedeli olarak 750 bin Euro’luk fatura kesildiği iddiaları camiayı sarstı. Hollandalı yıldızın cezasının kampa gelmediği her gün katlanarak artacağı öğrenildi.

        Henüz geçtiğimiz sezonki alacaklarını bile tam olarak alamayan oyuncular arasında büyük rahatsızlığa neden olan bu hamlenin yankılarının önümüzdeki günlerde nasıl olacağı şimdiden merak konusu...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ