Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Roman Neustadter'i açıkladı | Roman Neustadter kimdir? - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde bulunanRoman Neustadter ile görüşmelere başlandığını duyurdu.Neustadter'in yarın İstanbul'a geleceği açıklandı.

        Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

        "Profesyonel futbolcu Roman Petrovich Neustadter ile futbolcunun transferi için görüşmelere başlanmıştır.

        Rus futbolcu, 05 Temmuz Salı akşamı İstanbul’a gelecek ve görüşmeler tamamlanacaktır."

        Stoper ve ön libero mevkilerinde oynayan Rus futbolcu, Mainz ve Mönchengladbach'ta forma giydikten sonra 2012'de Schalke 04'e transfer oldu. Burada 4 sezon yop koşturan Neustadter'in sözleşmesi 2015/2016 sezonunun sonunda bitti. Bonservisi elinde bulunan futbolcu önümüzdeki günlerde sarı-lacivertli takımla sözleşme imzalayacak.

        ROMAN NEUSTADTER KİMDİR?

        1.90 boyu ile hava toplarında etkili bir oyun sergileyen Neustadter, futbol kariyerine Almanya'nın Mainz kulübünde başlamıştır. Mainz'da geçirdiği altısenenin ardından bonservis bedeli olmadanBorussia Monchengladbach'a transfer olan genç stoper, orada geçirdiği başarılı üç sezonun ardından yine bonservis bedeli olmadan Schalke 04'e transfer olmuştur. Aktif olarak geçirdiği dört sezonun ardından serbest kalan Neustadter, Bruno Alvesve Ba'nın gitmesindensonra stoper açığı bulunan Fenerbahçe'yle anlaşma sağlamıştır.

        Aslen stoper mevkiinde görev alan Rus fubolcu, zaman zaman orta sahada da forma terletmektedir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ