Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor Yeni Malatyaspor'da Adil Gevrek yeniden başkan - Futbol Haberleri

        Toplantıda, bir önceki dönemde de görev yapan Gevrek ve yönetim kurulu, mali açıdan ibra edildi. Kulübün 2016-2017 sezonu için hazırlanan tahmini bütçesinin, 22 milyon 500 bin lira olduğu açıklandı.

        Başkan Gevrek yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'de mücadele eden futbol takımlarına bütün Malatyalıların destek vermesi gerektiğini ifade etti.

        Genel kurula, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'ın yanı sıra Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da katıldı.

        BAKAN TÜFEKCİ: "HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

        Genel kurulda konuşma yapan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatyalıların Yeni Malatyaspor'la ağlayıp güldüğünü, takımın herkesin ortak değeri olduğunu söyledi.

        Yeni Malatyaspor'a güçleri yettiği oranda sahip çıkarak destek vereceklerini dile getiren Tüfenkci, kulübün birlik ve beraberliğin sembolü olması gerektiğini vurguladı.

        Tüfenkci, Malatya'da en çok siyaset ve sporun konuşulduğunu ifade ederek, "Burada görev yapmak zordur ama o kadar da onurlu bir görevdir. Çünkü siz bir ili temsil eden insanlarsınız. Bir ilin profesyonel takımını temsil eden insanlarsınız. Onun için o ili temsil ettiğini gözeterek bütün hareketlerinizi centilmenlik içerisinde yapmanız gerekir." diye konuştu.

        Yeni Malatyaspor'un yeni stadının yapımının devam ettiğini anımsatan Tüfenkci, yıl sonunda stadın tamamlanmasını hedeflediklerini belirtti.

        Statta Yeni Malatyaspor'un şampiyon olmasını istediklerini ifade eden Tüfenkci, şöyle konuştu:

        "Amacımız ve hedefimiz bu olmalı. Malatyalı için 3-5 senelik hedefler değil büyük hedeflerden başlamamız lazım. Sağlam gitmemiz lazım. Hedefimizin büyük olması lazım. 2-3 senede sağlam hedefler olur ama bizim hedefimiz bu sene şampiyon olmak. Onun için bütün arkadaşlarımız da bütün Malatyalı hemşehrilerimiz de buna kilitlenmek zorunda."

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da Yeni Malatyaspor'a her türlü desteği vermek için hazır olduklarını belirterek, "Yeni Malatyaspor'un yeri Süper Lig." ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ