Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü - Beşiktaş Haberleri

        Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan idmanda futbolcular, salonda 12 istasyondan oluşan parkurda değişmeli olarak denge ve kuvvet çalıştı.

        Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanın sahadaki bölümünde oyuncuların, 3 grup halinde ayak tenisi oynadığı kaydedildi.

        Çalışmaya milli takımlarda yer aldıkları için izinli olan ve sağlık kontrolünden geçen futbolcuların katılmadığı belirtildi. Kulüp yönetimiyle durumu konusunda görüşmelerini sürdüren Jose Sosa'nın da antrenmanda yer almadığı ifade edildi.

        Ülke milli takımından dönen Ukraynalı kaleci Denys Boyko, antrenmanda takımla çalıştı.

        Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

        BEŞİKTAŞ'TA FUTBOLCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

        Yeni sezonda hem Spor Toto Süper Lig, hem de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş'ta hazırlıklar sürerken, futbolcuların bir kısmı bugün sağlık kontrolünden geçti.

        Fulya'da bulunan Acıbadem Sports'ta gerçekleştirilen kontrollere Tolga Zengin, Necip Uysal, Mustafa Pektemek, Tolgay Arslan, Dusko Tosic, Veysel Sapan, Hüseyin Yılmaz, Hamza Küçükköylü, Fatih Aksoy ve Eslem Öztürk katıldı.

        Detaylı kan tetkikleri yapılan futbolcuların ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildiği belirtildi.

        Siyah beyazlı oyuncuların sağlık kontrollerinin akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandığı kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ