Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Gökhan Gönül imzayı attı - Beşiktaş Haberleri

        İşte Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Gökhan Gönül'ün açıklamaları..

        FİKRET ORMAN

        "Gökhan Gönül'ün imza törenine hoş geldiniz. Bugün ilkler oluyor. Arena'da ilk kez basın odasındayız. Bizim açımızdan hayırlı, özel bir gün. Takımımızda görmek istediğimiz bir oyuncunuz imza günü. Gökhan'a da söyledim, küçük güzel çocuklar görüyorum, bazıları Beşiktaşlı, bazıları başka takımlı."

        GÖKHAN GÖNÜL

        "Başkanın benim hakkımdaki sözleri gurur verici. Ülkemizde büyük takımlarda transfer çok görülmüyor. Bugün burada oturuyor olmak davranışarımla da ne kadar doğru bir iş yaptığımın göstergesidir. Beşiktaş taraftarına da teşekkür ederim. Nerede bir Beşiktaşlı görsem beni çok iyi karşılıyor. Buraya layık olacağım."

        "9 sene boyunca Fenerbahçe'de onurumla o formayı taşıdım. Oradaki arkadaşlarıma, Samandıra'daki emekçilere, tüm yönetim kuruluna, Fenerbahçe taraftarına teşekkürler."

        "Gelgitler yaşamadım. Lig devam ederken başkanım, beni takımda görmek istediğini söylemişti. Ancak resmi bir şey olmadı. Beşiktaş ilk resmi teklifini, ben Milli Takım'da olduğumda yaptı. Yurt dışından da teklifler oldu. EURO 2016'dan sonra biraz zaman istedim ve Beşiktaş'ın teklifini kabul ettim."

        FİKRET ORMAN: "GÖKHAN GÖNÜL BEŞİKTAŞLI"

        Fikret Orman, Gökhan Gönül'e yöneltilen 'küçükken hangi takımlıydın?' sorusuna ise araya girerek şu yanıtı verdi:

        "Gökhan Gönül, Beşiktaşlı. Bakın siyah-beyaz giyinmiş. Bunlar futbolun içerisinde var. Gelenler oldu, bizden gidenler oldu."

        İSMAİL KÖYBAŞI AÇIKLAMASI

        "Bizim şeklimiz var. Biz, Gökhan'ı bir başka kulüpte olduğu için almadık. Bir bölgeye iyi ve karakterli oyuncu arıyorduk. Önemli imzalar attım ama bugün heyecanlandığım özel bir günü yaşıyorum. İsmail bizim çok sevdiğimiz bir oyuncudur. İnşallah İsmail Fenerbahçe'ye giderken basit düşüncelerle gitmemiştir.

        GÖKHAN GÖNÜL: PROFESYONEL FUTBOLCULAR EKMEK YEDİĞİ TAKIMI TUTAR

        Formasını giydiğim camiaya hizmet ilk düşündüğüm şeydir. Profesyonel oyuncular, ekmek yediği takımı tutar. Ben şu an Beşiktaş formasını giyiyorum ve Beşiktaşlıyım."

        "KARTAL DÖVMEMİ 15 SENE ÖNCE YAPTIRDIM"

        "Şampiyonluk sözü veremem. Bu zamana kadar bir şeyleri başardığım için buradayım. Beni kötü orta yaparken görebilirsiniz. Ama mücadeleden vazgeçtiğimiz bir gün göremezsiniz. Kartal dövmemi 15 sene önce yaptırdım."

        "VİCDANIM ÇOK RAHAT"

        Beşiktaş'a gelirken tepkilerden korkmadım. Vicdanım çok rahat. Bu kulübe geldim, mutluyum. 4 sene elimden geleni yapacağım. Yıllarca top oynadığım sürece doğru olduğuna inanmadığım hiçbir şey yapmadım. Bugün burada olmamın sebebi de budur."

        AZİZ YILDIRIM MESAJI

        Gökhan Gönül, eski kulübü Fenerbahçe'ye teşekkür ederek Aziz Yıldırım'ı unuttuğunu belirten muhabirin sözü üzerine şu cevabı verdi:

        "Tüm yönetim kurulu' dedim, başkanı da (Aziz Yıldırım) içine dahil ederek bunu dedim. Düzeltelim bunu"

        FİKRET ORMAN: "GÖKHAN GÖNÜL İÇİN TİŞÖRT ÇALIŞMASI YOK"

        Son olarak Fikret Orman, Gökhan Gönül'ün kartal dövmesi için bir tişört çalışması olmadığını belirterek, "Buna gerek de yok. Forması satışta" dedi.

        77 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

        Siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzalayan Gökhan Gönül, Başkan Fikret Orman ile birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladıktan sonra Vodafone Arena çimlerine ayak bastı ve basına poz verdi.

        Tecrübeli sağ bek Beşiktaş formasını giydikten sonra top sektirerek Vodafone Arena'da kısa bir gösteri yaptı. Burada basın mensuplarına poz veren Gökhan'ın 77 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ