Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira: "Emenike bu sezon önemli oyuncumuz olacak" - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Panathinaikos karşısında takımın verdiği görüntüden memnun olduğunu söyledi.

        Panathinaikos ile oynanan hazırlık maçının ardından yayıncı kuruluşa maçı değerlendiren Pereira, "Hazırlanmak için az zamanımız var. Birçok oyuncumuz takıma yeni katıldı. Maç yaparak tempo kazanmak zorundayız. Bu sürede idmanları da sürdürmeliyiz. 3-4 günde bir maç oynayacağız ve bu sürede idmanları da sürdürmemiz gerekiyor. Bugün takımı beğendim. Dün kuvvet çalıştık ve bugün hızlı, tempolu bir maç oynamak mümkün değildi. Kolektif anlamda takımımın verdiği görüntüden memnunum. İyi bir rakiple karşılaştık. Ben topa biraz daha fazla sahip olmamızı istiyorum. Hak ederek kazandık ama hala geliştirmemiz gereken noktalar var" dedi.

        Emenike’nin performansını da değerlendiren Portekizli teknik adam, "Emenike patlayıcı bir oyuncu. Bizim takımımızda eksik nokta da patlayıcı oyuncu eksikliği. Rakibi dengesiz yakalıyor, savunma arkasına koşuyor ve tehlike üretiyor. Bu da bizim işimizi kolaylaştırıyor. Bu sezon inanıyorum ki takım için önemli oyuncu olacak” şeklinde konuştu.

        Son olarak yeni transferlerle ilgili konuşan Vitor Pereira, “Martin Skrtel ve İsmail Köybaşı transferlerinden memnunum. Takımımıza kalite katabilecek iki oyuncuyu kadromuza kattık. Ama en önemli nokta bizim için karakter. Ben böyle bir takım oluşturmak istiyorum bu sene. Karakterli, istekli ve birlikte takımın hedeflerine konusunda kararlı bir şekilde yoluna devam eden konsantre olmuş bir takım istiyorum” ifadelerine değindi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ