Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'e: Kulüp bul! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray’da Wesley Sneijder krizi her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor.

        Fanatik Gazetesinin haberine göre; Hollanda’lı futbolcunun, “Cezayı kabul etmem ve ödemem mümkün değil” açıklamasının ardından Başkan Dursun Özbek de, “Bizim ceza konusunda geri adım atmamız söz konusu olamaz” mesajlarını göndermişti.

        Bu kriz sonrasından Sneijder’in menajeri Guido Albers’in İstanbul’a davet eden ve bizzat görüşen Başkan Özbek toplantıda Albers’e gelecek sezon planlarını aktarıyor ve şu ifadeyi kullanıyor:

        UEFA’daki son durumumuz sebebiyle Sneijder’i satabiliriz. 7.5 milyon Euro’luk bonservis (Serbest kalma rakamı) bizi rahatladır. Ona kulüp bul!

        ÖNCE ŞAŞIRDI, SONRA ŞAŞIRTTI

        Daha küçük problemlerin çözümü için İstanbul’a çağrıldığını düşünen Albers bu çıkışa hayli şaşırırken, Özbek’e oyuncusunun kontratı ile ilgili hatırlatmalar yapmayı da ihmal etmedi!

        Sneijder’in Galatasaray’da hatırı sayılır rakamlar kazandığına dikkat çeken ve “Bu iş sandığınız kadar kolay olmaz” diyen Albers, masadan şu mesajları vererek kalktı:

        “Avrupa’da bu maaşlar zor. Siz sözleşmesini isteyerek uzattınız ve şimdi ‘gönderelim’ diyorsunuz. Ayrıca Sneijder, İstanbul’da mutlu ve tamamen işine konsantre olmuş durumda. Yine de ben bu konuda çalışacağım.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ