Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Şanlıurfaspor Şanlıurfaspor 15 futbolcuyla hazırlanıyor - Futbol Haberleri

        PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdürüyor. Teknik direktör Ünal Karaman, kampta 15 futbolcu yer aldığını, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Yeni sezon hazırlıklarının beraberinde zorlukları da getirdiğini ifade eden Karaman, "Transferler, gelen-giden oyuncularla birlikte sirkülasyonun fazla olacağını düşünerek normal şartlarda Erzurum'da planladığımız kampımızı Bolu'ya aldık. Şu an 15 futbolcumuz var. Genç oyuncularımız vardı. Onları 6 günlük antrenmanın ardından gönderdik. Gelişimlerine katkı sağlayacak yerde devam edecekler. 1 hafta daha Bolu'da kalacağız. İkinci etap kampımızı da Erzurum'da planlıyoruz" dedi.

        PTT liginde oynayan takımlarda zorlukların olabileceğini, Şanlıurfaspor'un da bu zorlukları geçmişte yaşadığını vurgulayan Karaman, şöyle konuştu:

        "Biz de kısmen şu an o zorlukları yaşıyoruz. Hedefi olan bir takımın yapısal reformları çok daha farklı olur. Onun için biz yarışarak ne kadar kurumsal bir kimliğe bürünebiliriz ona bakacağız. Yeni bir takım olsak da 'güzel şeyler olsun' diye bir araya geliyoruz. Yarışarak ne kadar yapılanabileceğiz ona bakacağız. Onun için Şanlıurfaspor'un hedefi konusunda bunların izahını yapabilirim. Umarım önümüzdeki yıllarda bu atılan adımlar daha da devam eder. Şehir, nüfus ve insanlar gelişirken ve değişirken futbol kimliği olarak siz de değişmek zorundasınız. En azından kafa yapınızı değiştirmek zorundasınız. Biz de tecrübelerimizle buna katkı sağlamaya geldik. Umuyorum fikir manasında da paylaşım olur."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ