Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Serdar Aziz: Galatasaray bambaşka bir camia - Galatasaray Haberleri

        Sarı kırmızılı ekibin İsviçre'deki yeni sezon hazırlıkları sürerken, takıma yeni katılan Galatasaray'ın Bursaspor'dan transferi Serdar Aziz kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. Deniz Gülen'in sorularını cevaplayan Serdar Aziz, sakatlanan takım arkadaşı Koray Günter'e geçmiş olsun dileklerini iletirken "Ona acil şifalar diliyorum. Nazar değdi. İnşallah çabuk zamanda toparlanır ve aramıza döner." dedi.

        Sarı kırmızılı takımdaki ilk günlerini değerlendiren Serdar, transfer sürecini anlatırken, "Galatasaray'ın benimle ilgilenmesi mutluluk vericiydi. Bursaspor'dan ayrılacağım kesinleşmiş gibiydi. Milli takım kampına katılmıştım. O süreçte bir sakatlık yaşadım. EURO2016 Fransa'da oynayamayacağım haberi gelince ben de Bursa'ya geri döndüm." diyerek şöyle konuştu:

        "Türkiye ve yurt dışından teklifler vardı. Ama Galatasaray yönetimi bu transferin arkasında sonuna kadar durdu. Başkanımız Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyelerine bir söz vermiştim. Bu süre zarfında işi uzatmadan buraya geldim. İlk transfer olduğumda Selçuk ağabey arayıp 'hayırlı olsun' dedi. Buranın farklı bir camia ve güzel bir aile olduğunu söyledi. Bursa'dan başka bir yerde oynamamıştım, zor olacağını düşünüyordum ama şimdi rahatım. Burası bambaşka bir camia. Ve şimdi çok mutluyum."

        Galatasaray'ın İsviçre kampı için değerlendirmede de bulunan ve "Benim en sevdiğim hava şartları şu andaki kamp ortamımızda var." diyen Serdar Aziz, arkadaşlarını ve Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink için şu cümleleri kullandı:

        "Geçen sezonu kötü bir yerde bitirdik; bu sene demek ki daha çok çalışmamız gerekiyor. Çalışıyoruz ve bunun karşılığını alacağız. Hocamız ise gerçekten çok disiplinli. Dışarıdan bu kadar disiplinli olduğunu bilmiyordum. Oyuncularla birebir çok ilgileniyor. Bir saniye bizi boş bırakmıyor. Biraz dinlenmeye çalışınca 'Serdar' diye bağırıyor. Disiplin her zaman önemli, özellikle Türkiye'de disiplinli olunmazsa suistimal edilir. Disiplin oldukça da takım maç içinde daha ateşli ve kontrollü oynayacaktır."

        Geride bıraktığı sakatlığı için de bilgi veren Serdar Aziz, "Kendimi gayet iyi hissediyorum. Herhangi bir problemim yok. Önemli bir sakatlıktan çıktım. Yener hocamız da sağ olsun benimle çok ilgilendi. Geçmişte de başka bir kulübün doktoru olmasına rağmen benimle yakından ilgilenmişti. Sakatlığımı atlattım. Thun maçında kontrol amaçlı oynamadım ama umarım ikinci maçta oynarsam benim için ayrı bir mutluluk olacak." şeklinde konuştu.

        Serdar Aziz, Türk Telekom Arena hakkındaki bir soruyu cevaplarken ise "Rakip olarak TT Arena'da yıllarca oynadım. Hatta Galatasaray'a karşı Arena'da gol atmıştım. Hatta milli takımla ilk maçımda da yine Arena'da Kazakistan'a gol atmıştım. Müthiş bir atmosfer var. Sahaya çıktığımda tüylerim diken diken olmuştu; sanki üşüyor gibiydim. Lig başladığında takım olarak taraftarı arkamıza alır ve taraftarımızla birlikte şampiyonluklara koşarız." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ