Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın: Kulüp batmış, bu işe girdiğime pişmanım - Trabzonspor Haberleri

        Sosyal medya hesabı twitter üzerinden taraftarların sorularına yanıt veren Aydın, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kulübün durumu, transferler ve gelecekle ilgili planlar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Aydın, "Yönetime gelmeden bu kadar kötüsünü tahmin edemezdik. Kulüp batmış. Yönetici olup bu işe girdiğime pişmanım" ifadelerini kullandı. Aydın, ‘İleride başkan olmayı düşünür müsünüz?' sorusuna da, "Hayır" cevabını verdi.

        "TRANSFERLERİN HEPSİ İKİNCİ KAMPA YETİŞMEZ"

        Transfer çalışmalarının devam ettiğini, İbanez ve Sheiadev'in dışında transfer yapacaklarını belirten Başkan Yardımcısı Aydın, "5-6 transfer daha yapacağız. Bu konuda ince eleyip sık dokuyoruz. Yapmış olmak için yapmayacağız. Toplam 7-8 takviye ile transfer sezonunu tamamlayacağız. Bir forvet oyuncusu daha almayı düşünüyoruz. Transferlerin hepsi ikinci kampa yetişmez" ifadelerini kullandı.

        KAZAK, FUTBOLCULARI MOTİVE EDİYOR

        Bu arada, teknik direktör Ersun Yanal'ın yardımcısı Volkan Kazak, çalışmalarda futbolculara verdiği moralle ekstra güç sağlıyor. Antrenmanlarda Yanal'ın ardından başrol oynayan isimlerden olan Kazak, çalışmalarda futbolcuları, ‘Aferin, çok iyi, daha iyisini yaparsın, göster kendini' gibi sözlerle motive ediyor. Kazak'ın özellikle kampa katılan genç oyuncularla da yakından ilgilenmesi dikkat çekiyor.

        HEM ÇALIŞMA, HEM KAYNAŞMA

        Bu arada, yeni sezonda öncelikle takım olma yolunda ciddi girişimlerde bulunan teknik direktör Ersun Yanal, antrenmanlarda da bu yönde çalışmalara ağırlık veriyor. Yanal'ın uyguladığı farklı antrenman yöntemleri neşeli anlar yaşanmasına neden olurken, futbolcuların da birbirleriyle daha iyi kenetlenmesini sağlıyor. Tecrübeli teknik adam, son antrenmanda gerçekleştirilen yarışmada birincinin belirlenememesi üzerine tüm takıma şınav cezası vererek bu konuda futbolculara önemli bir mesaj gönderdi.

        YANAL'IN GÖZÜ ABDÜLKADİR'DE

        Trabzonspor'da, ‘Türk Messi' olarak adlandırılan 17 yaşındaki genç oyuncu Abdülkadir Ömür, Samorin kampında en çok dikkat çeken isimlerin başında yer aldı. Abdülkadir, çalışma hırsı ile teknik direktör Ersun Yanal'ın gözüne girmeyi başardı. Yanal'ın da yakından ilgilendiği Abdülkadir, yaşça büyük takım arkadaşlarının da sevgisini kazandı. Takımda kalıcı olup kendini ispatlamak istediğini dile getiren genç futbolcu, Trabzonspor ile başarılı işlere imza atmayı hedeflediğini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ