Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'dan yeni sponsorluk anlaşması - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        Maddi olarak zor bir dönemden geçen Trabzonspor, forma göğüs reklamı ana sponsorluğu için Qatar National Bank (QNB) ile 3 yıllığına 7.5 milyon dolarlık sözleşmeye imza atıp derin bir nefes aldı.

        İstanbul’da düzenlenen imza törenine Bordo-Mavililer’in başkanı Muharrem Usta, QNB Grup İletişim Genel Müdürü Yousef Darwish ve kulüp yönetim kurulu üyeleri katıldı.

        Bu sponsorluk anlaşmasıyla Fırtına; 2016-17 sezonu için 2 milyon dolar, 2017-18 için 2.5 milyon dolar ve 2018-19 için de 3 milyon dolar olmak üzere toplamda 7.5 milyon dolar kazanacak.

        USTA: CUMHURBAŞKANIMIZ’DAN DESTEK İSTEDİK

        Töreninde açıklamalarda bulunan başkan Muharrem Usta, tarihi bir anlaşmaya imza attıklarını belirterek, “QNB’nin Türkiye’de stratejik yatırımlarını gördük. Girdikleri ülkelerde spora yatırım yapan bir banka. Bu anlaşmada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan da destek istedik. Bu sözleşmeyi yapmamıza katkı sunması bizim için çok önemliydi. Cumhurbaşkanımız’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Anlaşmanın çok önemli bir döneme denk geldiğini ifade eden Usta, “Yeni stat, yeni kamp tesisleri, yeni sponsorumuzla 50. yılımıza çok güçlü bir şekilde girmek istiyoruz. Güzel günler bizi bekliyor” şeklinde konuştu.

        'TRABZONSPOR'U LİDER YAPACAĞIZ'

        İmza töreninde, Türkiye’ye gelirken hedefi bulunan bir takım arayışında olduklarını ve bu nedenle Trabzonspor’u tercih ettiklerini dile getiren QNB Grup İletişim Genel Müdürü Yousef Darwish, “Biz QNB Group olarak Türkiye’de bulunmaktan ve bu anlaşmayı imzalamaktan mutluluk duyuyoruz. Trabzonspor taraftarına söz veriyorum, hem QNB Group’u hem de Trabzonspor’u Türkiye’de lider yapacağız” dedi. Türkiye pazarında doğru bir adım attıklarını ifade eden Darwish, “Süper Lig’de başka bir takıma sponsor olmayı ise düşünmüyoruz. Buna ligin isim hakkı da dahil. Sadece Trabzonspor’a odaklanmış durumdayız” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ