Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mahmut Uslu'dan Fatih Terim'e salvo - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Milli Takım’da yapılan oyuncu tercihleriyle ilgili zehir zemberek açıklamalar yaptı.

        Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i sert şekilde eleştiren Uslu, menajerlerin Milli Takım üzerindeki etkisine dikkat çekti. Uslu, “Ahmet Çalık’ın (G.Birliği’nin oyuncusu) menajeri kim? Stoper yokluğunda Milli Takım’a alınıyor ama hiçbir maçta oynamıyor. Başakşehir’de Yalçın Ayhan var? Niye Milli Takım’a alınmadı? Son 5 yılda kendisini çok iyi geliştirdi. İyi bir stoper ama neden alınmıyor? Çünkü menajerler, ‘Biz oyuncuları Milli Takım’a alırız’ diyorlar” ifadelerini kullandı.

        ‘HADİ CANER KULÜBÜN SUÇU...’

        Hocası Vitor Pereira ile yaşadığı tartışma sonrası uzun süre kadro dışı kalan Caner Erkin’in de formsuz olmasına rağmen oynamasının yanlış olduğunu belirten Uslu, şunları söyledi: “Caner uzun süre oynamamış, onu neden oynatıyorsun. Sezonun en formda isimlerinden Hasan Ali Kaldırım’ı Milli Takım’a almıyorsun. İsmail Köybaşı’yı da oynatmıyorsun, ona da 3. maçta görev veriyorsun. Caner hadi diyelim kulübün suçuydu. Oynamayan oyuncuyu niye oynatıyorsun?”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ