Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Emenike'nin fiyatı belirlendi - Fenerbahçe Haberleri

        Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de tartışmasız şu ana kadar en flaş isim Emmanuel Emenike oldu...

        Özellikle Voluntari ile Panathinaikos maçlarında sergilediği futbol ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Nijeryalı yıldız için geçtiğimiz hafta Çin'den teklif gelmişti. Alınan bilgilere göre Jiangsu Suning kulübü, Fenerbahçe ile temasa geçmiş 10 milyon Euro teklif etmişti. Herkes Fenerbahçe yönetiminin, tavrını merakla beklerken, Başkan Aziz Yıldırım'ın Emmanuel Emenike ile ilgili flaş bir karar aldığı ortaya çıktı.

        Yeni sezonda Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike'den büyük bir beklentisi olan Başkan Aziz Yıldırım, Çin'den gelen teklifi hemen reddetti. Ancak teklif 15 milyon Euro olursa Emenike'nin satışına onay verilecek.

        Fenerbahçe yönetimi de UEFA ile yaptığı FFP anlaşması gereği, bu parayla teknik direktör Vitor Pereira'nın istediği oyuncuları alabilecek.

        GELECEK PARAYLA 3 İSİM DAHA ALINACAK

        Luis Nani'nin Valencia satışı ve Martin Skrtel'in Liverpool'dan transferi sonrası Fenerbahçe yönetiminin elinde transfer için 2.5 milyon Euro'luk kaynak bulunuyor. Eğer Emmanuel Emenike'den 15 milyon Euro gelirse, 17.5 milyon Euro'luk müthiş bir transfer bütçesi oluşmuş olacak.

        Fenerbahçe, bu parayla bir stoper, bir 10 numara ve bir forvet takviyesi yapabilecek. Çin kulübü Jiangsu Suning'in önümüzdeki günlerde birkez daha Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor. Teklifin hangi düzeyde olacağı merakla bekleniyor.

        (Takvim)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ