Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, nerede oynanacak? - Futbol Haberleri

        Fransa'nın Monaco takımıyla eşleşen temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçının tarihi belli oldu. Peki Fenerbahçe-Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar...

        FENERBAHÇE-MONACO MAÇI NE ZAMAN?

        UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile Monaco karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe-Monaco maçı 27 Temmuz Çarşamba günü saat 21.30'da başlayacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadele D-Smart'tancanlı olarak yayınlanacak. Bu maçın rövanşı ise 3 Ağustos Çarşamba günü oynanacak.

        UEFA'dan alınan bilgiye göre, 27 Temmuz Çarşamba günü saat 21.30'da İstanbul'da oynanacak ilk karşılaşmanın rövanşı, 3 Ağustos Çarşamba günü TSİ 21.45'te, Monaco'daki II. Louis Stadı'nda yapılacak.

        FENERBAHÇE-MONACO MAÇINA İSPANYOL HAKEM

        Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 21:30'da başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jesus Gil Manzano yönetecek.

        Angel Nevado Rodriguez ve Jose Manuel Fernandez Miranda'nın yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Inaki Vicandi Garrido olacak.

        MONACO İLE FENERBAHÇE ARASINDA OYNANACAK MAÇ

        Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Monaco ile oynayacağı maçta sarı-lacivertli taraftarların Monaco'ya alınmayacağı ile alakalı gelen bir soru üzerine Bakan Akif Çağatay Kılıç, şöyle konuştu:

        "Şimdi bunları değerlendiriyoruz tabi. Son durumun ne olduğunu gördükten sonra bizimde bir değerlendirmemiz olacak. Ama şunu hatırlatıyorum. Monaco yönetiminin bir takım garantiler istediğini duyduk. Bir takım cevaplar verdik. O cevapların içerisinde kendilerine şunu da hatırlattık; 'Fransa 2016 Futbol Şampiyonası, olağanüstü halin devamı altında gerçekleştirdi.' Paris'in sokaklarında ağır silahlı güvenlik görevlilerinin görev yaptığı bir durumda gerçekleştirildi. Bu tip durumlarda uluslararası camianın her zaman demokrasiye ve hukuka inanan, herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerekir. Ben bütün uluslararası camiadaki dostlarımıza bunu hatırlatıyorum. Son alınan ve kesinleşen kararlar doğrultusunda bizim de bazı değerlendirmelerimiz olacaktır tabi."

        ERTUĞRUL TAŞKIRAN: "TAKIM OLARAK HAZIRIZ"

        Kaleci Ertuğrul Taşkıran, Sparta Prag karşısında zorlu bir maç oynadıklarını söyledi. Yeni bir sistem denediklerini ve takım olarak hazır olduklarını belirten Ertuğrul, Monaco karşısında iyi sonuçlar alıp iyi geçirdikleri kamp dönemini taçlandırmak istediklerini ifade etti.

        Sparta Prag karşısında zorlu bir maç oynadıklarını ve rakibin agresif oynadığını söyleyen Ertuğrul, "Önümüzde iki önemli maç var. Takım olarak hazırız. Yeni bir sistem deniyoruz. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. İnşallah iyi sonuçlar alıp iyi geçirdiğimiz kamp dönemini taçlandırmak istiyoruz" dedi.

        "Hazır hissetmemden daha önemlisi sahada verdiğim mesaj" diyerek sözlerini sürdüren başarılı file bekçisi, "Her zaman hazırım. Önemli olan bu şansı yakalayabilmemdi. Monaco karşısında eğer ben oynarsam takımım ve camiam için elimden geleni yapacağım. Önemli olan o maçları kazanmamız" diyerek sözlerini tamamladı.

        PEREİRA'DAN CEZA ALIŞTIRMASI

        Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, müsabakayı tribünden izlemeyi tercih etti.

        Geçen sezon Portekiz'in Braga takımıyla yapılan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçından sonra UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulundan 1 maç ceza alan Pereira, 27 Temmuz'da Monaco ile oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçında cezalı olacak. Pereira, bu cezasını da düşünerek, Sparta Prag maçında yedek kulübesinde yer almadı. Mücadeleyi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle tribünden takip eden Portekizli teknik adam, telefonla yedek kulübesiyle iletişim kurdu.

        Sparta Prag maçında takımın başında yardımcı antrenör Filipe Almeida yer aldı.

        MONACO, ZENİT'E 3-1 YENİLDİ

        Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Fransa Birinci Futbol Ligi ekibi Monaco, hazırlık maçında Rusya'nın Zenit takımına 3-1 mağlup oldu.

        İsviçre'nin Montrö kentindeki Chailly Stadı'nda oynanan maçta Monaco, 31. dakikada yıldız futbolcusu Radamel Falcao'nun attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

        İkinci yarıya hızlı başlayan Zenit ise 5 dakika içinde 3 gol buldu. 46 ve 48. dakikalarda Luka Djordjevic, 50. dakikada ise Alexandr Kerzhakov ile Monaco filelerini havalandıran Rus ekip, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ