Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da gözler Castillo'da - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        Transferde gaza basan ve sırasıyla Luis İbanez, Ramil Sheidaev, Matus Bero ile Jan Durica’yı kadrosuna katta Trabzonspor, bir süredir gündemini meşgul eden Kolombiyalı orta saha Fabian Castillo’nun transferinde de sona geldi. Askeri kalkışma ve terör olayları nedeniyle endişe duyan genç oyuncuyu ikna edilme noktasına gelindiği bildirildi. Castillo’nun kulübü FC Dallas ile pürüzlerin giderilmesinin ardından transferi resmen duyurulacağı ifade edildi.

        PAZARTESİ AÇIKLANABİLİR

        Kolombiyalı futbolcuyu Trabzon’a gelmeye ikna etmeye çalışan Fırtına’nın, ABD Ligi ekiplerinden FC Dallas’la da bonservis için anlaşmaya yakın olduğu bildirildi. Oyuncunun formda olması nedeniyle ABD ekibinin fiyatı yukarı çekmek istediği belirtilirken, Bordo-Mavililer’in de buna olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın da çok istediği Castillo’nun pazartesi günü açıklanabileceği ifade edildi.

        BAŞKAN USTA'DAN İMALI MESAJ

        Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla transfer müjdesi verdi. Usta’nın, “Hepimizin istediği oyuncumuz yolda... Yolu biraz uzun ama geliyor” ifadelerini kullanması, Bordo-Mavililer’in ABD Major Ligi ekiplerinden FC Dallas’tan kadrosuna katmak istediği Fabian Castillo’nun transferinin sonuçlanmak üzere olduğu olarak yorumlandı. Öte yandan yeni sezon hazırlıklarına Trabzon’da devam eden Fırtına, ikinci etap yurt dışı kampını gerçekleştirmek üzere bu gece 03.40’ta Macaristan’a hareket ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ