Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Onazi transferini bitiriyor - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        Teknik direktörlüğe Ersun Yanal’ı getiren ve Süper Lig’de gelecek sezon iddialı bir ekip kurmak için kolları sıvayan Trabzonspor, transferlerine bir yenisini daha eklemek üzere...

        Şu ana kadar Luis İbanez, Ramil Sheidaev, Matus Bero ve Jan Durica’yı kadrosuna katan Bordo-Mavililer, uzun süredir peşinde olduğu Ogenyi Onazi’nin transferinde de büyük aşama kaydetti. Nijeryalı ön liberoyla her konuda anlaşmaya varan Muharrem Usta yönetiminin, oyuncunun kulübü Lazio ile kıran kırana bonservis pazarlığı yaptığı öğrenildi.

        Mail yoluyla haberleştiği İtalyan ekibinden bonservis konusunda indirim isteyen Fırtına, beklediği rakamlara inilmesi halinde 24 yaşındaki oyuncunun transferinde mutlu sona ulaşacak. Castillo’da geri sayım Öte yandan Bordo-Mavili taraftarlara bir müjde de Güney Amerika’dan geldi.

        Kolombiyalı orta saha Fabian Castillo için bir süredir ABD Ligi FC Dallas’la görüşen Fırtına’nın, oyuncu ve kulübüyle her konuda el sıkıştığı bildirildi. Ülkemizde yaşanan darbe girişimi nedeniyle kafası karışan 24 yaşındaki yeteneğin ikna edildiği ve son pürüzlerin de ortadan kalktığı öğrenildi.

        Yaşanan bu gelişmeler üzerine Trabzonspor’un, Castillo’nun transferini birkaç gün içerisinde açıklaması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ