Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Jose Sosa için Milan'dan 5 milyon euro - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Salzburg’dan İstanbul’a gelen Sosa, kendisine verilen program dahilinde Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde çalışmalarına devam edecek.

        Ayrıca Arjantinli yıldız için Milan’la yapılan görüşmelerde %90 oranında anlaşma sağlandığı iddia edildi. Kulüplerin kesin olarak anlaşmasını bekleyen Sosa’nın İstanbul’a gelerek eşyalarını toplayacağı belirtiliyor.

        Sosa için 8 Milyon Euro isteyen Beşiktaş’a karşılık İtalyan devinin 4 milyon Euro’luk teklifinde rakamı 5’e çıkardığı belirtildi.

        ALBAYRAK: "CEZASINI ÇEKECEK BURASI BEŞİKTAŞ"

        Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, Siyah-Beyazlı ekipten ayrılmak istediğini açıklayan ve İtalyan ekibi Milan’ın transfer gündeminde olan Sosa ile ilgili konuştu. Albayrak, kadro dışı bırakılan Arjantinli futbolcuya, sözleşmesine göre para cezası verileceğini belirtti ve “Mukavelesinde her futbolcunun para ve yaptırımları yazar. Sosa da ona göre cezasına razı gelecek. Burası Beşiktaş” ifadelerini kullandı.

        GÜNEŞ: "AYRILMAN EN HAYIRLISI"

        Teknik direktör Şenol Güneş’in, Avusturya’da idmanları boykot eden Sosa’yla sert bir konuşma yaptığı öğrenildi. Sabah idmanına çıkmayan Tangocu’yla görüşen tecrübeli hocanın “Bu iş böyle olmayacak. Mutsuzsan yapacak bir şey kalmadı. Bavulunu topla, İstanbul’a dön. Bu saatten sonra ayrılman her iki taraf için de en hayırlı karar” dediği bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ