Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray'da Olcan Adın, Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Endoğan Adili kadro dışı! - Futbol Haberleri

        Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla çalışmalarının İstanbul ayağını tamamladı.

        Umut Bulut, Olcan Adın, Tarık Çamdal ve Endoğan Adili, sarı-kırmızılı takımın Danimarka ve İsveç'te gerçekleştireceği kamp kadrosuna alınmadı. Galatasaray'da izinli olan Podolski ise Ağustos ayı başında takıma katılacak.

        Sarı-kırmızılılar, bugün saat 16.00'da Atatürk Havalimanı'ndan kalkacak uçakla Danimarka'nın Aarhus kentine gidecek ve kampa girecek.

        Galatasaray, Danimarka kampındaki ilk hazırlık maçında 26 Temmuz Salı günü Danimarka Süper Ligi ekiplerinden Aarhus GF ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, 29 Temmuz Cuma günü ise İsveç’e geçerek 30 Temmuz Cumartesi günü Manchester United ile özel maç yapacak.

        Galatasaray’ın Danimarka ve İsveç kampında yer alacak oyuncuların listesi şu şekilde:

        Fernando Muslera, Serdar Aziz, Hamit Altıntop, Ryan Donk, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Martin Linnes, Blerim Dzemaili, Emrah Başsan, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Bruma, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Salih Dursun, Berk İsmail Ünsal, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Gökay Güney, Birhan Vatansever.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ