Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Akhisar Belediyespor'da yeniden Leosicio Sami sesleri - Futbol Haberleri

        AkhisarBelediyespor yönetimi, sağ kanada yapılacak takviye için uzun süredir ismi gündemde olan Newcastle United'in Fransız futbolcusu Gabriel Obertan'dan vazgeçerken rotayı yeniden eski futbolcusu Leosicio Sami'ye çevirdi.

        Dizinden geçirdiği ağır sakatlık sonrası yaklaşık 7 ay futbol oynayamayan Obertan'ın yeniden form tutmasının zaman alabileceğini düşünen yönetim, geçen sezon devre arasında Porto'dan kiralık aldıkları Sami'yi yarın başlayacak Avusturya kampına davet etti.

        Obertan'ın kaliteli bir oyuncu olduğunu, ancak sakatlık sonrası durumunu tam olarak bilemediklerini söyleyen yeşil siyahlı yöneticiler, "İşin doğrusu riske girmek istemedik. Sami uzun süredir bizden haber bekliyordu. Hatta bazı teklifler almasına rağmen kabul etmemişti. Avusturya kampına çağırdık. Büyük olasılıkla önümüzdeki sezon da bizimle olacak" dedi.

        Öte yandan İspanya'nın 1'inci Ligi takımlarından Getafe'nin Cezayirli orta saha oyuncusu Mehdi Lacen'nin durumunun da önümüzdeki günler içinde netlik kazanacağı bildirildi.

        AVUSTURYA KAMPI BAŞLIYOR

        Akhisar Belediyespor'un Avusturya kampı yarın başlayacak. Gece 03.00 uçağı ile İstanbul'a gidecek olan yeşil siyahlı kafile, 06.00 uçağıyla da Avusturya'ya hareket edecek. Viyana üzerinden kampın yapılacağı Salzburg'a geçecek Akhisar Belediyespor 5 Ağustos'a kadar çalımlarını burada sürdürecek. Avusturya kampında teknik-taktik çalışmalara ağırlık verecek Akigo, 4 da özel müsabaka oynayacak.

        TAKAS MANTIKLI DEĞİL

        Akhisar Belediyespor yönetimi, golcü arayışını sürdüren Galatasaray'ın Hugo Rodallega için düşündüğü takas formülüne sıcak bakmıyor. Sarı kırmızılıların Kolombiyalı oyuncuya karşı Donk ile Tarık Çamdal'ı vermek istediği yolundaki haberlere mesafeli yaklaşan Akhisarlı yöneticiler, "Bildiğimiz kadarıyla Donk Galatasaray'dan yılda 2 milyon, Tarık 1.5 milyon Euro alıyor. Yılda 750 bin Euro verdiğimiz Rodallega'yı verip, bu oyunculara almamız pek mantıklı değil" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ