Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Kupa maçı bilet fiyatları! - Futbol Haberleri

        2015-2016 Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray arasında oynanacak olan Turkcell Süper Kupa 2016 maçının biletleri satışa çıktı. Peki Beşiktaş-Galatasaray Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Süper Kupa bilet fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

        BEŞİKTAŞ-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

        Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonları arasında gerçekleştirilen Süper Kupa maçı için hazırlıklar devam ediyor. Beşiktaş ile Galatasaray arasından kıyasıya mücadelenin geçeceği Süper Kupa maçı 13 Ağustos 2016 Cumartesi günü başlayacak. Konya'da bulunan Torku Arena'da oynanacak olan mücadele ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        SÜPER KUPA MAÇININ BİLETLERİ SATIŞTA ÇIKTI

        Turkcell Süper Kupa 2016'nın biletleri, bilet.tff.org üzerinden satılıyor. Bir kişinin, en fazla 2 adet satın alabileceği maçın biletleri, ücretsiz kargo aracılığıyla taraftarlara ulaştırılacak.

        Turkcell Süper Kupa 2016'yı Beşiktaş taraftarları Doğu ve Güney tribünlerinde, Galatasaray taraftarları ise Batı ve Kuzey tribünlerinden seyredebilecek.

        Final biletlerinin fiyatları ise şu şekilde:

        1. Kategori (Doğu ve Batı): 150 TL

        2. Kategori (Kuzey ve Güney): 75 TL

        Turkcell Süper Kupa 2016'da Beşiktaş taraftarlarının yer alacağı Doğu ve Güney tribünlere Galatasaray flamalı ya da bayraklı; Galatasaray taraftarlarının yer alacağı Batı ve Kuzey tribünlere ise Beşiktaş flamalı ya da bayraklı kişiler alınmayacağı açıklandı.

        BEŞİKTAŞ-GALATASARAY ÖNCE SÜPER KUPADA SONRA DA LİGDE SEZONUN İLK DERBİSİNİ OYNAYACAK

        Beşiktaş'la 5. haftadan önce Süper Kupa Finali'nde de karşılaşacaklarını hatırlatarak söze başlayan Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün şunları söyledi:

        "İlk derbiden önce, sezon başlamadan Süper Kupa'da bir araya geleceğiz. Bu hafta toplantısı olacak burada. Galatasaray-Beşiktaş karşılaşmaları nerede oynanırsa oynansın, her zaman Türk futboluna büyük kazançlar sağlamıştır. İzleyene ve oynayana büyük keyifler vermiş karşılaşmalardır. Bu sene de umuyorum yine lige, Süper Kupa'ya yakışan karşılaşmalar olacaktır. Sonunda da şampiyon olanı hep beraber kutlayacağız. İnşallah kazasız belasız, sakatlıkların en az olduğu bir sezona böyle güzel bir derbiyle başlarız.

        Zaten milletçe zor günlerden geçtiğimizi biliyoruz. Burada herkesin vazifeleri var, bunları göstermek zorunda. Bizim de vazifelerimiz var. Türk sporuna katkıda bulunan, Türk futbolunun lokomotif kulüpleri olarak toplumumuzun karşısına çıkan güzide kulüpleriz. Bizim üzerimize düşen de vazifelerimizi yerine getirmek olacaktır."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ