Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Balıkesirspor Balıkesirspor 3 transfer yapacak - Futbol Haberleri

        Kendisiyle her konuda anlaşmaya varılan Burak'in bonservisi için Adana Demirspor'la da el sıkışan kırmızı beyazlılar, golcü futbolcuyu imza için Balıkesir'e çağırdı.

        Balıkesirspor imza için gün saydığı bir başka isim olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'lu Kethevoama, Kızılcahamam kampına katıldı. Kulübüyle sözleşmesini feshetmek üzere olan Orta Afrikalı futbolcunun yarın 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık mukavele imzalaması bekleniyor.

        Uzun süredir kırmızı beyazlılarla antrenmana çıkan Nizamettin'in de hafta içinde sözleşme imzalayacağı açıklandı. Daha önce Almanya'nın Borussia Dortmund takımında oynayan 29 yaşındaki Nizamettin Çalışkan, Türkiye'de Gençlerbirliği, Manisaspor ve Orduspor'da görev yaptı, Süper Lig'de 154, PTT 1'inci Lig'de 31maç oynadı. "Bu hafta transferi kapatacağız" diyen Başkan Feyyaz Çiftçi, "İyi bir ekip oluşturduğumuzu ve başarılı bir sezon geçireceğimizi umuyorum. Ancak transfer 31 Ağustos'a kadar sürecek. Bu süre içinde teknik heyetten talep gelmesi halinde takviye yapabiliriz" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ