Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılport Samsunspor Transfer yasağı Samsunspor'u gençleştirdi - Yılport Samsunspor Haberleri

        Zeren, yaptığı açıklamada, ikinci kamp dönemine yine Kızılcıhamam'da başladıklarını söyledi. Transfer yasağı nedeniyle altyapı takımdan 10 genç oyuncuyu takıma kattıklarını ve 7 oyuncu ile yola devam edeceklerini belirten Zeren, "Onların da son durumu ikinci etap kamp döneminde belli olacak. Burada 10 gün teknik ve taktik çalışması yapacağız. En az 3 hazırlık maçı oynayacağız. İlk maçı 28 Temmuz'da Balıkesirspor ile yapacağız. Ağırlıklı olarak genç oyuncularımızı deneyeceğiz. Oyuncularla ilgili son karar hazırlık maçları sonucunda netleşecek." diye konuştu.

        Genç oyuncuların arasında oldukça göze batan futbolcular olduğuna işaret eden Zeren, şöyle konuştu:

        "Bu takıma büyük katkı verecek oyuncular var. Umarım diğerleri de aynı performansı gösterirler. Zaten hazırlık maçlarında bol bol süre alacaklar ve orada kendilerini gösterecekler. Formayı giyerlerse bir daha da çıkartmazlar diye düşünüyorum. Bu sene transfer yapamama dezavantajını gençlerle avantaja çevirmek istiyoruz."

        Kadro dışı bırakılan Canberk Aydın'ın da affedildikten sonra takıma katıldığını hatırlatan Zeren, Bulgar futbolcu Galin Ivanov konusunu teknik ekip olarak kapattıklarını ancak yönetim kurulunun sürpriz yaparak tekrar bir anlaşma yapabileceğini de sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ