Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Bruma şov devam ediyor! Galatasaray, Danimarka'nın Aarhus takımını 3-1 mağlup etti - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray yeni sezon çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sarı Kırmızılı takım 2. etap kamp çalışmaları için gittiği Danimarka'da ilk hazırlık maçını oynadı.

        Aslan, Danimarka ekibi Aarhus ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikalarında tutuk bir görüntü çizen Galatasaray 25. dakikada Hakan Balta'nın kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düştü. Yediği golden sonra rakip yarı alanda baskı kuran Sarı Kırmızılılar Bruma'nın güzel golüyle ile 38. dakikada eşitliği yakaladı. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya iyi başlayan Galatasaray 53. dakikada Dzemaili'nin çalımlarla ceza sahasına getirdiği topta, Bruma yerden bir vuruşla skoru 2-1'e getirdi.

        Galibiyet golünden sonra kontrolü eline alan Galatasaray 89. dakikada Yasin Öztekin ile bulduğu gol ile, skoru 3-1'e getirerek; skoru belirledi ve Sar Kırmızılılar mücadeleden 3-1 galiğ ayrıldı. Maçın en çok öne çıkan ismi ise, kampın yıldızı Bruma'ydı. Portekizli oyuncu attığı 2 golün yanı sıra, sürati, şutları ile taraftarları mest etti.

        Galatasaray 30 Temmuz Cumartesi günü özel maçta İngiliz Devi Mourinholu Manchester United ile karşılaşacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ