Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Leiva ve Niasse transferi için kıran kırana pazarlık yapıyor - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Yeni sezon öncesinde teknik direktör Jan Olde Riekerink’in takımında mutlaka bir forvet ve bir ön libero görmek istemesini söylemesinin ardından harekete geçen G.Saray yönetimi, transferde aceleci davranmıyor. Kulübün içinde bulunduğu mali krizi göz önünde bulunduran Özbek yönetimi, gündemine aldığı oyuncuları minimum maliyetle takıma katmanın hesaplarını yapıyor. Forvet transferi için Everton’un kadrosunda düşünmediği Oumar Niasse’yi kiralamak isteyen Sarı-Kırmızılılar, kulübünde mutsuz olduğu bilinen Senegalli yıldızla prensip anlaşmasına vardı. Ancak geçen sezonun devre arasında Lokomotiv Moskova’ya 18 milyon Euro ödeyerek Niasse’yi transfer eden Everton’un oyuncuyu bedelsiz olarak kiralamaya yanaşmaması, yönetimin elini kolunu bağlıyor. 26 yaşındaki oyuncuyu kiralamak isteyen G.Saray’dan 1.5 milyon Euro talep eden İngilizler’le pazarlık halinde olan yönetimin ise son ana kadar bekleyip Niasse’yi sadece yıllık ücretini ödeyerek almak istediği bildirildi.

        LEİVA’YA DA AYNI FORMÜL

        Ön libero konusunda da listenin başındaki Lucas Leiva için girişimlerini sürdüren Aslan, Liverpool’la kıran kırana pazarlık yapıyor. İngiliz deviyle 1 sene daha sözleşmesi bulunan ve yılda vergiler çıkılınca 2.5 milyon Euro net ücret kazanan Brezilyalı yıldızı ısrarla isteyen G.Saray yönetimi, ekstradan kiralama ücreti ödememek için Liverpool’u ikna etmeye çalışıyor. Transfer döneminde UEFA’nın koyduğu kısıtlamaları dikkate almak zorunda olan Özbek yönetiminin, bu nedenle henüz ciddi bir adım atmadığı ve transferde ‘Bekle gör’ taktiği uyguladığı öğrenildi.

        Lucas Leiva
        Lucas Leiva
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ