Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Altınordu Altınordu'da kamp çalışmaları - Futbol Haberleri

        Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Hollanda'da sürdürdükleri çalışmalar kapsamında ilk hazırlık karşılaşmasında Cambuur ile golsüz berabere kaldıktan sonra dün de Den Bosch maçının 1-1 sona erdiğini hatırlattı.

        Maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Eroğlu'nun, karşılaşmayla ilgili değerlendirmesi şöyle:

        "Maç 1-1 bitti belki ama daha farklı bitebilirdi. İstediklerimiz yavaş yavaş sahaya yansımaya başladı. Özellikle takım savunması, hücum ve savunma geçişlerimiz iyi olmaya başladı. Karşımızda da sistemli, dinamik bir takım vardı. Son yarım saat oyun üstünlüğü bizdeydi. Kaçırdığımız gollerle skoru artırabilirdik ama olmadı. Maçın geneline baktığımızda sakat oyuncularımıza ve sahanın suni çim olmasına rağmen tüm oyuncularım oyun ve mücadele anlamında iyi performans gösterdiler."

        Eroğlu, yoğun antrenman programına rağmen maç performansından memnun olduğunu vurgulayarak, "Tabii ki gol vuruşlarındaki becerimizin daha da artması lazım. Bunu da çalışarak çözeceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ