Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Beşiktaş Hoffenheim maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Beşiktaş, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçını Almanya Bundesliga ekiplerinde Hoffenheim ile yapacak. Peki Beşiktaş-Hoffenheim maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Tüm detaylar haberimizde...

        BEŞİKTAŞ-HOFFENHEİM MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya'da bugün Alman takımlarından Hoffenheim ile hazırlık maçı yapacak. Beşiktaş-Hoffenheim maçı 27 Temmuz (bugün) Çarşamba günü TSİ 19.30'da başlayacak. Leogang Stadyumu'nda oynanacak mücadele D-Smart Smart Spor2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        STOPERLER GİTTİ, FABRİCİO STOPER OYNADI

        Marcelo ve Rhodolfo'dan başka stoperi kalmayan Siyah Beyazlı takımda kaleci Fabricio antrenmanda stoper olarak oynadı.

        Milosevic'in İsveç Olimpik Milli Takımı kampına gitmesi, Alexis Delgado'nun da Alaves'e transfer olması ile takımdaki stoper sayısı bir anda ikiye düştü.

        Dün akşam yapılan idmanda tam saha ve yarı saha olmak üzere iki farklı şekilde çift kale maç yaptıran Şenol Güneş, bu bölümde kaleci Fabricio'yu mecburen stoperde oynattı.

        ADRİANO TAKIM ÇALIŞMALARINA İSTANBUL'DA KATILACAK

        Beşiktaş'ın yeni transferi Adriano çalışmalarını İstanbul'da sürdürecek.

        Barcelona ile olan sözleşmesi 31 Temmuz'da bitecek olan Adriano'nun Beşiktaş ile resmi imzayı 1 Ağustos'ta atacağı ve bu tarihten sonra takıma katılacağı açıklandı.

        Brezilyalı sol bek teknik direktör Şenol Güneş'in gönderdiği program dahilinde tek başına kuvvet idmanlarını İstanbul'da yapacak.

        BEŞİKTAŞ, TAKTİK AĞIRLIKLI ÇALIŞTI

        Avusturya'nın Leogang bölgesinde kamp yapan siyah-beyazlı takım, akşam idmanında taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

        İlk bölümde pas çalışması yapan oyuncular, iki gruba ayrıldı. Siyah-beyazlılar sahanın iki farklı köşesinde önce rakibe baskı, ardından topu kaptıkları anda hücum organizasyonları üzerinde durdu. Teknik direktör Şenol Güneş, bu çalışma sırasında topu kapan oyuncularından hızlı bir şekilde hücuma çıkmalarını istedi.

        Beşiktaş, taktik çalışmayı çift kale maçla sürdürdü. Bazı oyuncuların kamptan ayrılmasının ardından kaleci Fabricio, çift kale maçta Luiz Rhodolfo ile birlikte stoper pozisyonunda oynadı. Tecrübeli çalıştırıcı Güneş, çift kale maçta ise oyuncularından pas verirken mümkün olduğunca takım arkadaşlarının koşu yoluna topu atmaları isteğinde bulundu.

        İstanbul'da bulunan Andreas Beck ile İsveç Milli Takım kadrosunda yer alan Alexander Milosevic çalışmaya katılmadı.

        Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek. Siyah-beyazlı takım ayrıca yarın akşam Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hoffenheim ile hazırlık maçı yapacak.

        Antrenmanı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak da izledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ