Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi UEFA'dan Türk hakemlere görev - Futbol Haberleri

        FIFA kokartlı hakemler Halis Özkahya ve Mete Kalkavan, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçlarında düdük çalacak.

        Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Özkahya, Avusturya'nın Admira ile Çek Cumhuriyeti'nin Lebirec takımları arasında yarın oynanacak maçta görev yapacak.

        Avusturya'nın Maria Enzersdorf şehrinde TSİ 22.05'de başlayacak mücadelede Özkahya'nın yardımcılıklarını Cem Satman ve Ekrem Kan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ali Palabıyık olacak.

        Mete Kalkavan ise Slovenya'nın Domzale ile İngiltere'nin West Ham United takımları arasında yarın oynanacak maçta görev alacak.

        Slovenya'nın Ljubljana şehrinde TSİ 21.45'te başlayacak müsabakada Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tolga Özkalfa olacak.

        Öte yandan UEFA gözlemcisi Erol Ersoy, Fransa'nın St-Etienne ile Yunanistan'ın AEK takımları arasında aynı gün oynanacak UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak. Fransa'nın Saint-Etienne şehrindeki Geoffroy Guichard Stadı'nda oynanacak karşılaşma ise TSİ 22:00'de başlayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ