Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaraylı futbolcu Blerim Dzemaili: "Burada mutluyum" - Galatasaray Haberleri

        Yeniden takıma dönmüş olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Blerim Dzemaili, Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp ve camia olduğunu düşünüyorum. Benim 1 sene daha kontratım var ve burada mutluyum. Devam etmek istiyorum. Yeni bir sözleşme için hocayla ve yönetimle görüşmek, uzun yıllar burada kalmak istiyorum dedi.

        Futbolcu sözlerine şöyle devam etti;

        Şu anda bu duruma nasıl bir tepki verebileceğimi söyleyemem. Ben Galatasaray'ın oyuncusuyum ve burada mutluyum. Yeni bir kontrat yapıp, devam etme hedefim var. Bu durumu da başkanla ve hocayla görüşmem gerekiyor. Tabii bana yeni bir kontrat vermezlerse, benim de yeni bir karar almam gerekebilir. Bu konuşmalar henüz yapılmadan benim tavrımın ne olacağını söylemek için erken. Şu anda önceliğim, kendimi göstererek takımda yer bulmaya çalışmak olacak.

        Genoa'da ve İsviçre formasıyla Avrupa Futbol Şampiyonası'nda başarılı bir performans ortaya koyduğunu dile getiren tecrübeli oyuncu, kendisine yapılan teklifler olduğunu aktararak, Son dönemdeki performansı sonrası bu tip tekliflerin gelmesi normal. Aslında birçok teklif aldım ama önceliğim Galatasaray olacak dedi.

        Blerim Dzemaili, Bıraktığım ve şimdiki Galatasaray birbirinden çok farklı. Bir haftadır buradayım ve ilk izlenimim bu şekilde. Hoca farklı, yeni oyuncular var. Takım içi havayı çok daha olumlu buldum. Çok iyi bir hocamız var ve tüm oyuncularla birebir ilgileniyor. İletişim seviyesi yüksek biri. Bu durumun da etkili olduğunu düşünüyorum diye konuştu.

        Öte yandan, sarı-kırmızılı takımın yeni bir Felipe Melo aradığının aktarılması üzerine sarı-kırmızılı oyuncu, hem karakter hem de mevki anlamında iki farklı tipte oyuncu olduklarını ve kıyaslamanın doğru olmayacağını söyleyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ