Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Filipe Almeida: "Emenike çıkmak istedi" - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın cezalı olması nedeniyle Monaco maçında takımın başında yer alan yardımcı antrenör Filipe Almeida karşılaşmayı yorumladı. Filipe Almeida'nın açıklamaları şöyle.

        "Zorlu bir maç olacağını, büyük bir takımla oynayacağımızın bilinciyle sahaya çıktık. Oyuncularımıza teşekkür etmek istiyorum. Böylesine zorlu bir ilk maçta sağlam görüntü sergiledik. Analizi zor bir pozisyonda kalemizde golü gördük. Takım, hocamızın isteklerini yerine getirebilmek için her şeyi yaptı."

        "EMENİKE ÇIKMAK İSTEDİ"

        "Sezonun ilk maçını oynadık. Böyle çetin bir maçta yorgunluk normaldir. Emenike 10 gün antrenmana çıkamadı. Sonra takımla çalıştı. Çok iyi bir maç çıkardı, yoruldu ve çıkmak istedi. Salih de iyi bir maç çıkardı. Bu akşamki durumu bireyselleştirmeyelim. Herkes elinden geleni yaptı. Ancak daha tur bitmedi. Taraftarlarımızı da teşekkür ederiz.Oyuncularımız bu galibiyeti hocamız Vitor Pereira'ya armağan ettiklerini söylediler. Ona doğum günü hediyesi olsun.Vitor Pereira da maç sonu mutluydu. tebriklerini oyunculara iletti ama o da turun henüz bitmediğini söyledi."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ