Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Balıkesirspor Balıkesirspor transferi kapattı - Futbol Haberleri

        Çiftçi, teknik heyet ve transfer komitesinin raporları doğrultusunda oyuncular alıp, transfer sezonunu kapattıklarını belirtti.

        Balıkesirspor'u Süper Lig'e çıkaracak bir takım oluşturduklarını dile getiren Çiftçi, "Balıkesirspor'un kadrosu yeterli ve artık takviyeye gerek yok. Sezon öncesi başka bir transfer yapmayı düşünmüyoruz. Ancak devam eden Kızılcahamam kampında ciddi bir sakatlanma olması halinde ya da hazırlık maçlarında eksik görülen bir mevki ortaya çıkması halinde yeniden bir oyuncu transferini düşünülebilinir." diye konuştu.

        2016-2017 SEZONU TRANSFER RAPORU

        Balıkesirspor Foxi Kethevoama (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Daudet N'Dongal (Slavia Sofya), Christian Bekamenga (Troyes), Burak Çalık, Abdulkadir Özgen (Adana Demirspor), İshak Çakmak (Konyaspor), Atilla Özmen (İnegölspor), Mehmet Boztepe (Bandırmaspor), Doğa İşeri (Erzurumspor) ve Oğuz Yılmaz'ı (Pendikspor) transfer ederken, Alfred Sankoh (Denizlispor), Ante Erceg (Hajduk Split), Yiğit Gökoğlan (Bandırmaspor), Kerim Avcı (Sivasspor), Ali Öztürk (Manisa Büyükşehir Belediyespor), Umutcan Yüksel (Afjet Afyonspor-kiralık), Sinan Uzun (Zonguldak Kömürspor), Ertuğrul Furkan (Tokatspor) ve Uğur Aktaş (BUGSAŞ Spor) takımdan ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ