Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta 10 numara ilk aday Hernanes - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Jose Sosa krizini ortadan kaldırmaya çalışan Beşiktaşlı yöneticiler, bir yandan da Arjantinli oyuncunun kesin olarak gitmesi halinde yerine gelebilece futbolcular üzerinde çalışıyor.

        Siyah Beyazlılar’ın Juventus’un ofansif orta sahası Anderson Hernanes ile ciddi ciddi ilgilendiği ortaya çıktı. Brezilyalı oyuncuyu kiralamak isteyen Beşiktaş’ın önümüzdeki günlerde renktaşı Juventus ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.

        Her iki ayağını da çok iyi kullanan ve Sosa’nın yerini doldurabilecek kapasitede olan 31 yaşındaki Hernanes’in de Juve’den ayrılma noktasında olduğu iddia edildi.

        AQUİLANİ İDDİASI

        Öte yandan Porteiz basınından Kartal için ilginç bir iddia geldi. Sporting Lisbon forması giyen Alberto Aquilani’nin Beşiktaş’ın radarında olduğu kaydedildi.

        Teknik direktör Jorge Jesus’un yeni sezonun planları arasına almadığı 32 yaşındaki futbolcunun transferi için kolaylık sağlanacağı ve oyuncunun ise gelmeye sıcak baktığı bildirildi.

        Kulübüyle 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2015’te Fiorentina’dan bedelsiz olarak kadroya katılmış

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ