Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Türk asıllı İsviçre Milli takım oyuncusu Eren Derdiyok'un Avrupa Şampiyonası üzüntüsü - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | VOLKAN KÖSE

        Kasımpaşa’nın 28 yaşındaki başarılı forveti Eren Derdiyok, kendisine Fransa 2016’da yeterince şans verilmemesinden şikayet etti.

        İsviçre Milli Takım formasını giyen gurbetçi yıldız, bir dönem Samsunspor’da da görev yapan Vladimir Petkovic’e sitem ederek, “Kadroda aynı pozisyonda oynayan arkadaşlarım da vardı ama ben daha fazla gol atmıştım. Yaşadıklarım beni üzdü. Sadece son maçta Polonya’ya karşı 1-0 mağlupken oyuna girdim. İyi pozisyonlar yarattım. Uzatmalarda pozisyona girdim, atabilirdim ama olmayınca olmuyor. Yeterince şans verilmedi. Bunu, maçları takip eden herkes söylüyor. Takım içerisinde de bu duruma şaşıranlar oldu” dedi.

        ‘YOLUMA DEVAM EDİYORUM’

        Bosnalı hocaya eleştirilerini sürdüren Derdiyok, “Özellikle Romanya maçında skor 1-1’ken beni oyuna sokmamak için bütün adımları attı. Sakatlığım da yoktu. Bir sıkıntım mı vardı, hayır. Fit mi değildim, hayır. Yapılacak bir şey yok. Ben de yoluma devam ediyorum” ifadesini kullandı.

        "DAHA İYİSİNİ YAPABİLİRDİM"

        Geçen yılki performansını değerlendiren Eren, “Kendi açımdan iyi sezon geçirdiğimi düşünüyorum ama kesinlikle daha iyi olabilirdi” ifadesini kullandı. Hırslı kişiliğiyle dikkat çeken yıldız oyuncu, şöyle devam etti: “Geçen sezon maç eksiğim nedeniyle ilk haftalar zor geçti. Rıza Hocam’la hep görüştük. Eskişehir maçından sonra patlama yaşadım. Eksik ne varsa düzeltip, daha iyi sezon geçirmeyi istiyorum.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ