Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan: ''Ceza konusunu konuşmak istemezdim'' - Galatasaray Haberleri

        Selçuk İnan 15 Temmuz'daki darbe girişimiyle ilgili duygularını ve düşüncelerini aktararak başladığı konuşmasında yeni sezonda sezonunda Galatasaray taraftarını mutlu edeceklerini söyledi.

        ''BUNUN UCUNDA KÖTÜ BİR ŞEYLER YOKTUR UMARIM"

        Selçuk İnan, Galatasaray yönetimi tarafından, aralarında kendisinin de bulunduğu bazı futbolculara verilen para cezalarına da değindi. Selçuk "Ceza konusunu konuşmak istemezdim ama soru geldiği için yanıtlayacağım. Hep doğrulukla ve dürüstlükle cevap verdim. Bunun ucunda kötü bir şeyler yoktur umarım. Olacağına da inanmıyorum. Hep olaylara iyi niyetli yaklaşmışımdır. Bunun altında kötü bir niyet hissetmiyorum" dedi.

        Selçuk İnan'ın açıklamaları şöyle:

        "Zor bir dönemden geçtik; ülke olarak, halk olarak güzel bir duruş sergileyerek darbe girişimini püskürttük. Birlik ve beraberlikle her şeyin üstesinden geldik. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Ülke olarak bu durumdan güçlenerek çıkacağız. Çünkü biz güzel insanlardan kurulu bir ülkeyiz."

        “TARAFTARIMIZI MUTLU EDECEĞİZ"

        "Manchester United'a karşı önemli bir maça çıkacağız. İlk Şampiyonlar Ligi maçım da Manchester United'a karşıydı. Bu hazırlık karşılaşması ama böylesine büyük takımlarla özel maç yapmak biz oyuncular için çok önemli. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için sahaya çıkıyoruz. Fiziksel olarak ve kendimizi görme açısından önemli bir maç. Böylesine bir takımı yenersek taraftarımızı mutlu edeceğimizi düşünüyorum."

        "Kampa biraz geç katıldım, sağ olsun hocamız bize izin verdi. İzin sürecinde verdiği programı uygulamaya çalıştık. Geldiğimde bu kadar iyi bir takım bulacağımı düşünmemiştim. Geçen senenin çok üstündeyiz. Çok güzel bir havamız var. Herkes çok iyi çalışıyor, herkes söylenenleri elinden geldiğince yapmaya çalışıyor."

        "FAVORİM PARÇALI FORMA"

        "Benim her zamanki gibi favorim parçalı forma. Bu sezonki formalarla yeni başarılar yakalayacağız."

        "Haftada bir maç oynamak avantaj, zira fiziksel olarak bir sonraki maça hazır çıkıyorsunuz. Ama bunun şampiyonluğa etkisi olmayacaktır"

        ''TAKIMLARIYLA GURUR DUYMAK İSTİYORLARSA ONLARIN BİZİ DESTEKLEMESİ LAZIM"

        "Taraftarlarımızın desteği olmasa geçmişteki başarıları yakalamayabilirdik. Bu formayı kim giyerse giysin, bizim her zaman onlara ihtiyacımız var. Taraftarımız bunu unutmamalı, arkamızda onları hissettikçe bu başarıları yakalamaya devam edeceğiz. Biz onlarla güçlüyüz. Maçlara gelip bizi desteklesinler; sonra istesinler; biz buradayız. Takımlarıyla gurur duymak istiyorlarsa onların bizi desteklemesi lazım."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ