Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Samuel Eto'o Antalyaspor'dan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Antalyaspor'dan ayrılma kararı alan Mario Gomez'in yerine Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o'yu transfer etmek isteyen Beşiktaş, Antalyaspor'un inadını kırabilmiş değil...

        Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi önceki gün İstanbul'da Samuel Eto'o'nun menajeriyle bir araya gelerek el sıkışmıştı. Fakat Antalyaspor, Beşiktaş'ın oyuncularıyla izinsiz görüşmesine tepki göstermiş ve kendilerini tatmin edecek bir teklif gelmemesi durumunda transferin gerçekleşmeyeceğini belirtmişti.

        Bu gelişmelerin ardından dün Eto'o'nun Antalyasporlu yöneticilerle görüştüğü öğrenildi. Kariyerinin sonunda birkez daha Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen 35 yaşındaki Samuel Eto'o'nun, "Beni burada zorla tutamazsınız. Beşiktaş'a gitmek istiyorum. Transfere izin verin" dediği belirlendi.

        BAŞKAN ÖZTÜRK: "BEŞİKTAŞ DOĞRU YAKLAŞMADI"

        Fakat alınan bilgilere göre Antalyaspor yönetimi, bonservis bedeli ödenmeden Samuel Eto'o'yu kesinlikle bırakmak istemiyor. Bu nedenle Beşiktaş yönetiminin önümüzdeki günlerde Antalyaspor ile masaya oturması gerekiyor.

        Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Samuel Eto'o, bir ay önce olduğu gibi Antalyaspor'un futbolcusudur. Beşiktaş doğru şekilde iletişim kurmadı. Bize teklif yapılırsa konuşuruz" dedi.

        (Takvim)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ