Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Chelsea'nin golcüsü Loic Remy'i gündemine aldı - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Birçok golcüyü gündemine almasına karşın Mario Gomez’in boşluğunu hala dolduramayan Beşiktaş’ta ibre Loic Remy’ye döndü...

        Teknik direktör Şenol Güneş’in Balotelli’yi istemediğini açıklamasının ardından bu transferi askıya alan başkan Fikret Orman, Chelsea Kulübü ile Fransız golcü için temaslarını sıklaştırdı.

        İngiliz kulübü ile iyi ilişkiler içinde olan Orman’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı Londra çıkarmasında Remy konusunda önemli adımlar attığı ifade edildi. Chelsea’nin hocası Conte’nin yeni sezonda düşünmediği 29 yaşındaki oyuncunun kiralama teklifine olumlu yaklaşan İngiliz yetkililer, transfer için kolaylık sağlayacaklarını belirttiler...

        20 MAÇTA 3 GOL

        Fikret Orman’ın Chelsea ile el sıkışmasını ardından Remy ve menajeri ile masaya oturduğu ve büyük ölçüde anlaşma sağladığı kaydedildi. Yıllık ödeme konusunda Fransız oyuncuda indirim isteyen Siyah-Beyazlı kurmaylar, ufak pürüzlerin giderilmesi halinde transferi resmen açıklayacak. Remy geçtiğimiz sezon Chelsea ile çıktığı 20 resmi maçta 3 gol attı.

        OMEROU'YA KONTENJAN ENGELİ

        Siyah-Beyazlılar’ın Chelsea’den istediği bir diğer oyuncu Kenneth Omeruo konusunda sıkıntı yaşandığı belirtildi. UEFA ile yapılan anlaşma gereği transfer kontenjanı bulunan Kartal, bu nedenle satın alma opsiyonu ile kiralamak istediği genç stoperden şimdilik vazgeçti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ