Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe sakatlığı geçmesine rağmen antrenmanlara çıkmayan Robin van Persie'nin balık avında olduğu öğrenildi - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Fenerbahçe’de yeni sezonla birlikte bildik bir kriz yeniden baş gösterdi... Geçen sezondan bu yana Robin van Persie ile teknik direktör Vitor Pereira arasında yaşanan sıkıntı, bu sezon da kendini gösterdi. Portekizli hocanın takımın başında kalmasıyla birlikte keyfi iyice kaçan tecrübeli yıldız, hazırlık döneminde de beklenilenden çok uzaktı. Ardından sakatlığını öne sürerek ortalıktan kaybolan Robin van Persie, Monaco maçlarında forma giyemezken şu sıralar ortalıktan kaybolmuş durumdaydı.

        Robin van Persie sakatlığının geçmesine rağmen idmanlara katılmadı. Bu arada dün RVP’nin doğum günüydü. Normalde her oyuncuya yapıldığı gibi Samandıra’da Hollandalı için de doğum günü pastasıyla kutlama yapılması bekleniyordu. Ancak RVP yine ortalıkta yoktu. Nerede olduğu ise İnstagram hesabından attığı mesajla ortaya çıktı. Olta takımlarının fotoğrafını koyan Hollandalı, kendisi için gönderilen doğum günü kutlamalarına teşekkür ederek, “Av için teçhizatımız hazır. Balıklar dikkat edin, sizin için geliyoruz” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ