Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa'nın Brezilyalı futbolcusu Titi, takımdan ayrılan futbolcular hakkında konuştu - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | VOLKAN KÖSE

        Süper Lig’de geçen sezon başarılı sonuçların altına imza atan Kasımpaşa, Avrupa biletini son anda kaçırmıştı. Özellikle takım savunmasıyla öne çıkan Lacivert-Beyazlılar’da futbolu ile dikkat çeken isimlerin başında stoper Titi geliyordu. Paşa’nın ligde oynadığı 34 maçında 33’ünde forma giyen 28 yaşındaki Brezilyalı stoper, yeni sezon öncesi HABERTÜRK’e konuştu. Söz Titi’de...

        ‘HATALAR AVRUPA’YI ENGELLEDİ’

        Geçen sezonu nasıl değerlendirirsin?

        Hem kendi adıma hem de takım adına iyi bir sezon geçirdiğimize inanıyorum. Avrupa’ya gitmeyi isterdik ama hakem hatalarından dolayı gerçekleştiremedik. Takıma olan katkım ve görev aldığım maç sayısı da gayet iyiydi. Umarım bu sezonu daha iyi geçiririz.

        ‘SIRRIM KENDİME BAKMAM’

        Brezilya’da 33 maç oynayıp tatil yapmadan gelmiştin. Geçen sezon da 33 maça çıktın. İstikrarının sırrı ne?

        Bu kadar fazla maç oynamak benim için kişisel bir zafer oldu. Hiçbir sakatlık da yaşamadım. Bu da kendimi hazır tutmamla alakalıydı. Uzun bir periyotta çok fazla maç oynayıp, her maçta elimden gelenin en iyisini yaptım. Sürekli iyi çalıştım. Beslenmeme, fiziğime, her şeye dikkat ederek çalışmaya gayret gösterdim. Bu istikrarın sırrı kendime çok iyi bakmam.

        ‘DEFANSİF BAŞARI SİSTEMLE ILGILI’

        Kenneth Omeruo ile iyi ikili oluşturmuştunuz. Gidişine ne dersin? Adı Beşiktaş ile anılıyor, sence orada başarılı olur mu?

        Geçen seneki defans başarısı sadece ben ve Kenneth ile alakalı değil, bütün defans sistemi ve takımla alakalıydı. Onun kişisel kariyeri açısından da Beşiktaş’a giderse meydan okuma olacaktır. Onun için en iyisini diliyorum.

        Giden isimler, takımı nasıl etkiler?

        Önemli oyuncular kaybettik. Bu isimler sisteme adapte olmuş oyunculardı. Ancak bir sistem ekibi olarak güçlü bir takımız. Mutlaka gidenlerin yeri dolacaktır. Yeni katılan arkadaşlarla iyi bir ekip havası oluşturup, Avrupa Ligi’ne gitmeye çalışacağız.

        Kamp dönemi nasıl geçti ve yeni sezondan beklentin nedir ?

        Harika kamp dönemi geçirdik. İyi çalıştık çünkü lig çok uzun bir maraton. Fizik ve kapasite olarak belli noktaya ulaşmak gerekiyor biz de bunu yaptık. Yeni sezondan beklentim elimden gelenin en iyisini sağlamak ve takımın koyduğu hedeflere u

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ