Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Jose Sosa Milan trasferinin gerçekleşmemesinin ardından Fikret Orman'la görüşmek istediği öğrenildi - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş formasıyla geçen sezon ortaya koyduğu performansla Kara Kartal’ın Süper Lig şampiyonluğuna önemli katkı sağlayan Jose Sosa, yeni sezon çalışmaları öncesinde ayrılık kararı almıştı.

        Bu duruma gerekçe olarak İstanbul’daki terör olaylarını gösteren Arjantinli futbolcu, İtalya Serie A Ligi ekibi Milan’a transferi konusunda yönetimden izin istemişti. Ancak Siyah-Beyazlılar’dan bu izni alamaması sonrasında antrenmanlara çıkmayan ve kadro dışı kalan 31 yaşındaki futbolcu, bu konuda geri adım attı.

        Ailesiyle İspanya’da tatilde bulunan tecrübeli oyuncunun, son olarak kendisi için 4 milyon Euro’luk teklifte bulunan Milan’ın bu bedeli artırmaya yanaşmaması ve yeni sezonun başlamasına yaklaşık 2 hafta kalmasını göz önünde bulundurarak Başkan Fikret Orman’dan görüşme talep ettiği öğrenildi.

        MAAŞINA ZAM YAPILACAK

        Kulüpteki son durumuyla ilgili olarak Fikret Orman’la biraraya gelmeyi planlayan Sosa’nın, kendisini ısrarla satmayacaklarını açıklayan Başkan’la görüşüp, takımla yola devam etme kararını iletmesi bekleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in de ısrarla kadroda tutulmasını istediği başarılı oyuncunun maaşına da bu görüşme sonrasında zam yapılabileceği ifade edildi.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ