Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Nevzat Aydın: "2 transfer daha yapacağız" - Trabzonspor Haberleri

        Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Yardımcısı Aydın, "Şu anda öncelikli olarak sağbek transferi üzerinde duruyoruz. Elimizde birkaç alternatif var. Değerlendirmemizi yaparak şartları bize en uygun olanı kadromuza katacağız. Duruma göre belki sağ kanata da bir transfer yapabiliriz" dedi.

        N'DOYE GİDERSE SAĞ AÇIK ALINACAK

        Dame N'doye ile de yollarını ayırmayı planladıklarını açıklayan Aydın, "N'doye iyi ve kaliteli bir oyuncu ama bizim için çok pahalı. Yeni kurduğumuz takımda dengeleri korumak adına N'doye ile devam etmemeyi düşünüyoruz. Bu durumda transfer politikamıza uygun bir sağ açık transferi yapabiliriz. Ayrıca, scout ekibimiz de çalışmalarını sürdürüyor. Genç, gelecek vadeden, maliyeti düşük oyuncular da olursa geleceğe yatırım amaçlı transfer edebiliriz" diye konuştu.

        ABDÜLKADİR VE YUSUF'A TAM NOT

        Bu arada, Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları kapsamında kamp kadrosuna dahil edilen genç oyuncular arasından Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'nın performanslarının beğenildiği belirtildi. İki genç oyuncunun antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında ortaya koydukları performansın hem teknik heyet hem de yönetimden tam not aldığı kaydedildi. Genç oyuncular arasından Abdülkadir ve Yusuf'un yeni yapılanmada yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

        YANAL KARAR AŞAMASINDA

        Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına iki haftalık bir süre kalırken, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, hem 11'ini şekillendirme hem de kadrodan gönderilecek oyuncuları belirlemek için karar aşamasında olduğu belirtildi. Macaristan kampında da sona yaklaşan bordo mavililerde tecrübeli teknik adamın, 25 kişilik kadroyu belirlerken hata yapmak istemediği ve oyuncuların tüm verilerini değerlendirip, hazırlık maçlarının ardından kadroya son şekli vereceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ