Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Robin van Persie, Hasan Ali Kaldırım'ın düğününde coştu! - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTURK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Monaco’ya elenerek Şampiyonlar Ligi defterini yine kapatan Fenerbahçe’de son günler oldukça sancılı geçmiş, teknik direktör Vitor Pereira topun ağzına gelmişti.

        Pereira ile geçtiğimiz yılın başından beri sorun yaşayan ve bu sezon ayrılmak için çok çabalayan Robin van Persie, çalışmalar başladığından beri ağrılarını bahane ederken antrenmanlara çıkmıyordu. Fenerbahçe’nin “kayıp” ismi, en sonunda Hasan Ali Kaldırım’ın önceki akşamki düğününde ortaya çıktı.

        Fakat eşiyle birlikte masadan kalkmayan Hollandalı’ya düğün sahibi Hasan Ali çok şık bir jest yaptı ve o gün doğum günü olan süper yıldıza özel bir pasta hazırlattı. Pastayı kesen Robin van Persie bu sürpriz karşısında büyük şaşkınlık yaşarken, keyfi de yerine geldi.

        VUR DAVULA VUR RVP!

        Hasan Ali’nin sürprizleri bununla da bitmedi... Ünlü şarkıcı Kubat sahnedeyken, başarılı sol bekin isteği üzerine bir anons yaptı. Kubat, “Hasan Ali, ‘Güvercin uçuverdi’ çalarken sadece takım arkadaşlarıyla sahnede oynamak istiyor. Bu yüzden lütfen sahneyi boşaltalım” sözlerini kullanırken, bu anonsla sahne boşaltıldı ve RVP ile birlikte oyuncular sahneye çıktı.

        İşte bu andan sonra Robin van Persie iyice coşarak bir daha oturmadı. Gece 2’ye kadar düğünden ayrılmayan ve uzun bir süre oynayan ‘Uçan Hollandalı’, ayrıca bir ara boynuna davulu geçirerek şov yaptı.

        Pek çok farklı oyun havasında hünerlerini gösteren tecrübeli oyuncu adeta hayata döndü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ