Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Mbokani ve Januzaj'ı istiyor - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ta bir yandan Mario Gomez bekleyişi sürerken, alternatif forvet arayışları devam ediyor. Liverpool'un Belçikalı golcüsü Christian Benteke için girişimde bulunan ve 25 yaşındaki oyuncu için kiralama teklifi yaptığı bildirilen, siyahbeyazlılar'ın Ukrayna'da da cephe açtığı öğrenildi. Siyah-beyazlı kurmayların İngilizler'in 45 milyon euro ödediği Belçika asıllı Kongolu'yu satmak istemesi nedeniyle teklif topladığından vakit kaybetmemek için listedeki diğer adaylarına yöneldiği belirtildi.

        KONTRATI BU SEZON BİTİYOR

        Bu isimlerden birisinin de D.Kiev'de forma giyen 30 yaşındaki Kongolu Dieumerci Mbokani olduğu ifade edildi. Hatta bir yöneticinin transfer için Ukrayna kulübüyle ön görüşme yaptığı da öne sürüldü. 30 Haziran 2017'ye kadar Ukrayna deviyle sözleşmesi olan, geçen sezonu İngiltere'de Norwich'te kiralık geçiren Mbokani'nin, rakam konusunda anlaşma sağlandığı taktirde Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı kaydedildi. Siyah-beyazlılar'ın önümüzdeki hafta santrfor transferinde artık sonuç almayı planladığı bildirildi.

        MBOKANİ'NİN YILDIZI BELÇİKA'DA PARLADI

        Beşiktaş'ın yeni gözdesi Mbokani, 2013'te Anderlecht'te 38 maçta 26 gollük performansı sonrası 11 milyon euro'ya D.Kiev'in yolunu tuttu. Ancak Kiev'de beklenen katkıyı yapamayan 1.85'lik golcü geçen sezon kiralandığı Norwich'te 30 maçta 7 gol, 2 asist üreterek olumlu bir görüntü çizdi.

        10 NUMARA ADNAN JANUZAJ

        İtalya'nın RAI kanalı, Milan'ın M.United'da forma giyen 21 yaşındaki Adnan Januzaj'ı istediğini ama siyah-beyazlılar'ın da bu oyuncuya kiralık talip olduğunu iddia etti. Geçen sezon Dortmund'a kiralanan ancak devre arası geri dönen Kosova asıllı Belçikalı oyuncu sağ kanatta oynuyor. 10 numara mevkisinde de oynayabilen Januzaj'ın Jose Mourinho'nun gözüne giremediği öne sürüldü.

        GOMEZ'DEN UMUT KESİLMEDİ

        Tüm bu isimlerle görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'ın asıl beklentisi ise geçen sezon kazanılan şampiyonluğun baş mimarlarından Alman yıldız Mario Gomez. Şu ana kadar hiçbir takımla anlaşma sağlamayan 'Süper Mario'yu makul bir süre daha beklemeyi düşündüğü öğrenilen Beşiktaş'ın yol haritasının bundan sonra netleşeceği bildirildi. 19 Ağustos'ta başlayacak Süper Lig öncesinde santrfor transferinin tamamlanacağı ve sezona eksiksiz başlanmasının planlandığı vurgulandı.

        (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ