Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray için Schweinsteiger iddiası - Galatasaray Haberleri

        Manchester United'da Jose Mourinho'nun göreve gelmesiyle gözden düşen Bastian Schweinsteiger'in, Premier Lig macerasını sonlandırması artık an meselesi.

        Alman futbolcunun transfer olabileceği takımlar arasında Galatasaray isminin kuvvetli bir şekilde yer alması Sarı-Kırmızılı taraftarları oldukça heyecanlandırdı.

        Alman Sky Sports, twitter hesabı üzerinden yaptığı ankette, takipçilerine ''Bastian Schweinsteiger gelecek sezon hangi takımda oynayacak?'' sorunu sordu. Şıklarda, ''United'da kalacak'', ''Juventus'', ''Galatasaray'' ve ''Diğer'' yer aldı.

        Kısa sürede birçok Galatasaray taraftarının katıldığı ankette yüzde 61 oy alan Galatasaray ilk sırada yer aldı.

        LEİVA OLMAZSA BASTI!

        Orta saha transferinde Lucas Leiva'yı ilk planda tutan, hatta oyuncuyla her konuda anlaşan Galatasaray, Jurgen Klopp engelini aşamaması nedeniyle transfere resmiyet kazandıramadı.

        Gelişmelerden sıkılan yönetim B planını devreye soktu ve Leiva'nın alternatiflerine bakmaya başladı. 32 yaşındaki Schweinsteiger'in de bu alternatifler arasında yer aldığı öngörülüyor.

        Geçtiğimiz yıl 9 milyon Euro karşılığında Kırmızı-Şeytanlara transfer olan 32 yaşındaki yıldız futbolcu, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Premier Lig'de yalnızca 18 maçta forma giyebilmişti.

        Buna karşın EURO 2016'da Almanya Milli Takımı'yla mücadele eden 'Basti', 6 maçta oynamış ve 1 gol kaydetmişti.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ