Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Manisaspor Manisaspor'un transfer yasağı kalkıyor - Futbol Haberleri

        Kızılcahamam kampını ziyaret ederek futbolcular ve teknik heyetle görüşen Mergen, gerekli kaynağı büyük ölçüde sağladıklarını söyledi.

        Alacaklı futbolcularla teker teker görüşerek muvafakatneme aldıklarını sözlerine ekleyen Abdullah Mergen, "Hiç kimsenin tedirgin olmasına gerek yok. Yasağı kaldıramayacak olsak bu kadar oyuncuyu neden alalım? Görüşmeler bitme aşamasına geldi. Hafta içinde bu iş neticelenir" dedi. Başkan Mergen, teknik direktör Mehmet Altıparmak'a da rahat olmasını ve takımı hazırlamaktan başka bir şey düşünmemesini bildirdi.

        MANİSASPOR STRES ATTI

        Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdüren Manisaspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak, cumartesi günü Balıkesirspor'u 1-0 mağlup ettikleri hazırlık maçından sonra futbolcularını bir gün tatille ödüllendirdi. Pazar günü yapılması planlanan antrenmanın iptal edilmesi üzerine Soğuksu Milli Parkı'nda ATV turuna çıkan siyah beyazlılar, milli parkın muhteşem doğasını yakından görme fırsatı buldular. Tur dönüşü konakladıkları otelin havuzunda keyifli saatler geçiren futbolcular hem dinlendiler hem de stres attılar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ