Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman: "Gomez ile konuşacağımız bir konu yok" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Adriano'nun imza töreninin ardından transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

        Orman'ın açıklamalarından satırbaşları:

        "Bir takımın teknik direktörü oyuncularının bir an önce takıma gelmesini ister, Şenol hocanın da açıklamalarından bunu anlıyoruz ancak bizim için öncelikli olan oyuncularımızın parasını ödemek. Bizim bir çizgimiz var, bunu takip ediyoruz. Biz şımarmayacağız, çok masraflı işler yapmayacağız. Eksik bölgelerimiz belli ve oraya takviyeler yapacağız. Bir tane stoper alacağız, bir tane Mario Gomez'den dolayı santrfor alacağız. Dün Aras'ı gördünüz. Daha bügünden transfer sezonunun kapanmasına 22 günden fazla var. Beşiktaş'ın bir Avrupa maçı var mı? Yok. Galatasaray ile maçımız var, sonra Alanyaspor ile. Beşiktaş'ın bu kadrosu bu iki maçı da çıkarabilecek güçte. Asla ve asla bütçemiz dışarısına çıkmayacağız.""

        "GOMEZ İLE KONUŞMUYORUZ"

        "Mario Gomez ile buluşmadık, hepsi yalan. Gomez ile bizim konuşacağımız bir konu yok. Gomez açısından Beşiktaş'ta bilinmedik bir durum yok. Gomez'i ikna edecek bir durumumuz yok. Gomez, Beşiktaş'a gelmek isterse şartları koyarız. Gomez ile eskiden konuşuyorduk ancak Gomez, Beşiktaş ile ilgili açıklama yaptıktan sonra hiçbir şekilde temasımız olmadı. Herkes için bu ülke güvenli, Gomez için güvensiz olamaz. Burası dünyanın en büyük kulübü, kimsenin Beşiktaş'ı aşağıya çekmesine izin vermem. Quaresma nasıl ki 'evime dönmek istiyorum' dedi, böyle bir durum olursa oturur konuşuruz. Kimler geldi kimler geçti. Daha iyileri de gelir."

        "SOSA GİTMEK İSTİYORSA..."

        "Sosa, gelecek ya takımdan ve hocasından özür dileyecek. Bu takımın oyuncusu olduğunu bilecek. Ya da isteyen kulüp varsa, parayı getirecek. Son alternatif ise Sosa gidecek A2 Takım ile çalışacak. Burası Beşiktaş, ben kimsenin Beşiktaş'ı ayak altına almasına izin vermem. Gitmek istiyorsa şartları yerine getirecek. Biz, aklına başına alıp takımdan kalmasından yanayız ama kendisi bilir."

        "ETO'O İLE İLGİMİZİ KESTİK"

        Eto'o'ya Antalyaspor'dan ayrılmak istediği için gel dedik. Antalyaspor, 'Beşiktaş bizimle konuşsun' diyor. Ne konuşacağız, bizim oyuncu ve para vermek gibi bir niyetimiz yok. Eto'o ile ilgimizi kestik, Antalyaspor'da kalsın topunu oynasın."

        "BALOTELLİ ÖNEMLİ BİR YILDIZ ANCAK PROBLEMLİ BİR OYUNCU"

        "Pırlanta gibi oyuncularımız var. Bunu oluşturmak için çok zaman harcadık. Her şeyden taviz veririz bundan vermeyiz. Balotelli önemli bir yıldız ancak problemli bir oyuncu. Öyle bir imajı var. Biz önce kendi prensiplerimiz içinde görüşmelerimizi yaparız. Biz oyuncuya inandıktan sonra hocamızla istişare ederiz. Benteke, Beşiktaş'ta görmek isteyeceğimiz bir oyuncu. Çok yüksek maliyetle satın alınmış bir oyuncu. Kolay bir transfer gibi gözükmüyor. İlgilendiğimiz başka oyuncular da var."

        "OĞUZHAN ÖZYAKUP'UN FUTBOLU BURADA BIRAKMASINI İSTİYORUM"

        "Oğuzhan Özyakup ilk geldiğinde çocuk gibiydi artık takımın lider oyuncularından biri oldu. Kendisi çok sevdiğim bir oyuncu. Futbolu burada bırakmasını istiyorum. O da burada olmaktan mutlu. Şampiyonlar Ligi'nde tecrübeli bir oyuncu seyrettirmesini istiyorum. Oğuzhan'ı satmak gibi bir niyetimiz yok. Oyuncu 'yurt dışına gidip oynamak istiyorum' derse bunun da şekli var."

        "MUSTAFA VE ÖMER KİRALANACAK"

        Siyah-beyazlı ekibe yapılacak yeni takviyeler sonunda Mustafa Pektemek ve ya Ömer Şişmanoğlu'nu kiraya vereceklerini dile getiren Fikret Orman, takıma yeni dahil olan Oğuzhan Aydoğan'ın Borussia Dortmund'dan neden gönderildiği ile ilgili de şöyle konuştu: "Manchester United, Pogba'yı niye 120 milyon Euro'ya geri aldıysa biz de Oğuzhan'ı o yüzden aldık."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ