Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Luis Cavanda'yı kadrosuna kattı / Cavanada kimdir? - Galatasaray Haberleri

        Trabzonspor, Cavanda'nın transferi için Galatasaray ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

        Trabzonspor'dan yapılan açıklama şöyle:

        "Profesyonel futbolcumuz Pedro Luis Cavanda'nın Galatasaray Spor Kulübü'ne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

        Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

        Saygılarımızla"

        GALATASARAY DA AÇIKLADI

        İHA'nın haberine göre, 25 yaşındaki sağ bek oyuncusunun İstanbul'a gelerek Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve taraflar arasında anlaşma sağlandığı öğrenildi. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile Dursun Özbek arasında yapılan pazarlıkta ise yaklaşık 1,8 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşıldığı belirtildi. Resmi açıklamanın önümüzdeki saatlerde yapılması bekleniyor.

        PEDRO CAVANDA KİMDİR?

        02 Ocak 1991 tarihinde Angola'da dünyaya gelen Luis Pedro Cavanda, futbola başladığı ilk takım olan Standart Liege'de 2006/07 sezonuna kadar forma giymiştir. Burada geçirdiği zamanın ardından Lazio U19 takımına transfer olan Pedro Cavanda,üç sezon geçirdikten sonra 2011 yılında Lazio'nunastakımına yükselmiştir.

        As takıma yükseldikten sonra maç deneyimi kazanması amacıyla Torino'ya kiralanmış, sezon sonunda oyununu geliştirerek geri dönmüştür. 01 Ocak 2012'de Bari'ye kiralanan oyuncu, döndükten sonra üç yıl boyuncaas takımda forma terletmiştir. 2015 yılında Trabzonspor'un istemesi üzerine 1,75 milyon Euro ücretle tranfer olmuştur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ