Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İstenmeyen adam Vitor Pereira! - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Sezona krizle başlayan Fenerbahçe’de en büyük soru işareti Vitor Pereira’nın geleceği... Beşiktaş’a kaptırılan şampiyonluğun ardından eleştiri oklarının hedefi haline gelen Portekizli, Monaco maçları sonrası tamamen gözden çıkarıldı. Peki Pereira’nın bu denli eleştirilmesinin sebepleri neler?

        Birçok konuda eksikleri bulunan deneyimli hoca, futbol mantalitesi nedeniyle hem tepki topluyor hem de güven vermiyor. Özellikle 2. Monaco maçında tavan yapan çağ dışı ‘doldur-boşalt’ futbolu, Pereira’nın az olan kredisini sezon başında bitirdi.

        BU İŞTE BİR ‘SAKATLIK’ VAR!

        İdman metodları sorgulanan Portekizli teknik adamın, sık sık yaşanan sakatlıklara bir türlü önlem alamaması da yönetimi rahatsız ediyor...

        Henüz sezon başında Van Persie, Simon Kjaer, Mehmet Topal ve Emmanuel Emenike gibi isimlerin sakatlanması endişe yarattı. Fiziksel çalışmalar yeteri kadar yapılmadığı için kondisyon problemi yaşayan futbolcuların özel hoca tutarak aradaki açığı kapatmaya çalışması, tepki topladı.

        DÜĞÜN ÖNCESİ BAŞKAN AZARI!

        Geçen sezondan beri devam eden Robin van Persie krizini bir türlü çözememesi, oyuncuyu kazanmak yerine daha da kaybeden teknik direktör Pereira’nın fazla kilolarıyla dikkat çeken Fernandao’da ısrar etmesine kimse bir anlam veremedi.

        Hasan Ali Kaldırım’ın düğünü öncesi başkan Aziz Yıldırım tarafından sert bir şekilde uyarılan ve davete gelmeyen Vitor Pereira, baskıyı hissetmeye başladı.

        Yönetim, taraftarlar hatta futbolcular bile Portekizli’nin istifasını beklerken adeta “İstenmeyen adam ilan” edilen Pereira’nın bu duruma daha fazla dayanamayacağı konuşuluyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ