Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Galatasaray'ın Cavanda transferinin detaylarını HABERTÜRK açıklıyor! - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        G.Saray Başkanı Dursun Özbek ve Trabzon Başkanı Muharrem Usta’nın, Belçikalı sağ bek için geçtiğimiz gün Yenikapı’da

        düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi öncesi masaya oturduğu öğrenildi.

        Cavanda için ilk olarak takas formülünü devreye sokan Özbek, kadroda düşünülmeyen Umut Bulut, Olcan Adın ve Tarık Çamdal’ı önerdi. Ancak bu teklife Muharrem Usta olumsuz yaklaşınca, Özbek bu kez parasal bir teklif sundu.

        Usta, bunun üzerine Cavanda’nın Sarı-Kırmızılılar’a transferine onay verdi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın istemesi

        halinde Trabzonspor’un, takas için önerilen oyuncularla ilgili G.Saray’la yeniden pazarlık masasına oturabileceği bildirildi.

        SÖZLEŞME 3 YILLIK

        Görüşmelere başlandığını KAP’a bildiren Sarı-Kırmızılılar, 25 yaşında Demokratik Kongo asıllı Belçikalı oyuncuyu bugün sağlık kontrolünden geçirecek. Cavanda daha sonra Florya’da 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.

        Bordo-Mavili takıma geçen sezon başında İtalya Serie A ekibi Lazio’dan transfer edilen Luis Cavanda, özellikle ligin ilk yarısında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

        Hızı nedeniyle Jamaikalı ünlü sprinter Usain Bolt’a benzetilen Cavanda’ya, Trabzon’da ‘Bolt’ lakabı takılmıştı. Sezon

        bitiminde yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakılan Belçikalı oyuncu, Fırtına’nın Macaristan kampı kadrosuna da alınmamıştı. Cavanda, tesislerde çıplak dolaştığı iddialarını sert bir dille yalanlamıştı.

        BAŞKANIN OTELİNDE KALDI

        İki kulübün başkanı, pazar günü bir araya gelip transfere noktayı koydu. Cavanda geceyi Başkan Dursun Özbek’e ait otelde geçirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ