Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Bucaspor Mehmet Batdal, Bucaspor'u icraya verdi - Futbol Haberleri

        Halen Süper Lig temsilcisi Medipol Başakşehir'de forma giyen Batdal'ın icra dairesi kanalıyla gönderdiği ödeme emri kulüpte şok etkisi yaratırken, futbolcuyu ikna edebilmek için babası Hasan Batdal'dan yardım isteyen yöneticilerin bu girişiminin de sonuç vermediği öğrenildi. Ödeme emrini aldıktan sonra itiraz hakkını kullanan yönetimin bu süreçte Mehmet Batdal'la uzlaşmaya çalışacağı öğrenildi.

        Bir futbolcunun altyapısından yetiştiği kulübü icraya vermesini doğru bulmadığını söyleyen Başkan Çetin Kayışlı, "Biz kimsenin alacağını inkar etmiyornuz ve ödeme için formül arıyoruz. Uzun süredir borçlu olduğumuz oyuncularla görüşerek alacakları rakamlarda indirime gitmelerini talep ediyoruz. Ancak Mehmet Batdal görüşmeye yanaşmadı, telefonlarımıza bile çıkmadı. Bucalı olan Babası Hasan Bey'den yardım istedik ama sonuç alamadık. Biz Mehmet'ten indirim beklerken, o bizi icraya verdi. Kendisini yetiştiren kulübe bunu yapmamalıydı" diye konuştu.

        DENİZ HASTANESİ SAĞLIK SPONSORU

        Bucaspor, Deniz Hastanesi ile 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Başkan Çetin Kayışlı, yeni sezonda futbolcuların ve teknik heyetin tetkik ve tedavilerinin Deniz Hastanesi tarafından yapılacağını açıkladı.

        Hastane Müdürü Doktar Faruk Demirkol da Bucaspor'a sponsor olmaktan gurur duyduklarını belirterek, "Umarız sezon içinde kimse bir sakatlık ya da hastalık yaşamaz. Biz Bucaspor'un her zaman arkasındayız" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ