Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Aurelien Chedjou, Galatasaray'daki 100. maçına çıkıyor! - Galatasaray Haberleri

        Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, tecrübeli futbolcu, 13 Ağustos Cumartesi günü Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa maçında oynaması durumunda, sarı-kırmızılı formayla "dalya" diyecek.

        Galatasaray'a, 2013-2014 sezonunda Fransa'nın Lille takımından transfer edilen 31 yaşındaki oyuncu, bugüne dek sarı-kırmızılı formayla çıktığı 99 maçlık kariyerinde, 1 Türkiye Ligi, 2 TFF Süper Kupa ve 3 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

        Sarı-kırmızılı formayla ilk golünü Kayserispor deplasmanında atan Kamerunlu savunmacı, takımına toplam 11 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

        SÜPER KUPA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

        Galatasaray, cumartesi günü Beşiktaş ile oynayacağı Turkcell Süper Kupa mücadelesinin hazırlıklarını sürdürüyor.

        Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde yapılan antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. 5'e 2 top kapma çalışmasının yapıldığı antrenman yarı sahada baskı ve pres çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde duran top çalışması yapılırken, idman soğuma hareketleri ile tamamlandı.

        Galatasaray, Beşiktaş karşılaşması için yarın saat 14.15'te Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Konya'ya hareket edecek. Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş maçının son hazırlıklarını yarın Konya Büyükşehir Stadı'nda saat 20.15'te ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ