Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Önder Bülbüloğlu: Trabzonspor'un başarılı olacağına inanıyorum - Trabzonspor Haberleri

        Yeni sezon öncesi yeniden yapılanmaya giden Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, yeni oluşumdan umutlu olduğunu söyledi. Bülbüloğlu, iyi bir takım oluşturduklarını belirterek, "İyi oyuncular aldık. Ersun hoca ile yönetim el ele verip, yönetim, futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar arasında bütünlük sağlanırsa başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

        TARAFTARIN GÖREVİ BÜYÜK

        Taraftara önemli görev düştüğünü ifade eden Bülbüloğlu, "Yeni bir takım oluşturduk. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Tabii bu noktada taraftarımıza da önemli görevler düşüyor. Bu takımı en iyi şekilde desteklerseler, daha güzel ve daha keyifli olacağına inanıyorum. Onların desteği özellikle bu dönemde çok önemli. Yeni sezonun şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

        DOUGLAS VE CARDOZO İÇİN İYİ TEKLİF BEKLENİYOR

        Bu arada, Trabzonspor yönetimi, yeni sezonda kadroda düşünülmeyen savunma oyuncusu Douglas ve forvet oyuncusu Cardozo için beklemeye geçti. Şu ana kadar istediği fiyatlarda teklif alamayan bordo mavililer, transferin son gününe kadar gelen teklifleri değerlendirecek. Sporting Lizbon'un 1 milyon Euro teklif ettiği Douglas için en az 1.5 milyon Euro ve Malaga'nın 3 milyon Euro önerdiği Cardozo için de 4.5 milyon Euro civarı bir rakam belirleyen Trabzonspor, bu oyuncuların satışında aceleci davranmayacağı, gelecek olan üst teklifleri bekleyeceği öğrenildi.

        HYUN-JUN SUK TRABZON'A MESAJ GÖNDERDİ

        Trabzonspor'un Porto'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ve şu anda Rio Olimpiyatları' nda ülkesi Güney Kore Milli Takımı'yla mücadele eden Hyun-Jun Suk, bordo mavililere mesaj yolladı. Trabzonspor'un sosyal medya hesabı twitter üzerinden paylaşılan videoda 25 yaşındaki forvet oyuncusu, Başkan Muharrem Usta, Teknik Direktör Ersun Yanal, takım arkadaşlarına ve taraftarlara selam göndererek, "Bu ailenin bir üyesi olmaktan çok mutluyum. En kısa zamanda orada, yanınızda olmak istiyorum. Bize her yer Trabzon" ifadelerini kullandı.

        TRABZON'DA BÜYÜK BULUŞMA ÇAĞRISI

        Trabzonspor Kulübü, Süper Toto Süper Lig'in ilk haftasının ardından Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda, eski futbolcuların da katılımıyla bir jübile maçı düzenleyeceğini açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinden, "Büyük buluşmaya hazır mısın?" başlığıyla yapılan duyuruda, "Kulübümüzün İstanbul'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda gerçekleştirdiği konser, futbolcularımızın tanıtımı ve Bursaspor ile yapılan hazırlık maçı organizasyonundan sonra şimdi de Trabzon'da taraftarımızla buluşacağız. Süper Toto Süper Lig'in ilk haftasının ardından Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda, aralarında eski futbolcularımızın da yer alacağı bir jübile maçı düzenleyeceğiz. Yine konserler ve bir dizi etkinliğin olacağı organizasyonda hazırlık maçı oynayacağımız takımı ayrıca açıklayacağız" ifadelerine yer verildi.

        Duyuru, "İstanbul'da bizi yalnız bırakmayan bütün taraftarlarımıza, konsere katılarak kulübümüze hiçbir ücret almadan katkı veren sanatçılarımıza, organizasyonumuza kusursuzca ev sahipliği yapan Kasımpaşa Kulübü'ne teşekkür ederiz" ifadeleriyle son buldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ